Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
exetcy

"Jakie cechy osobowości...?" Pytanie na dziś 24/11/2024

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

p4.png.76727971e920a31b0ee131d61acdc156.png.666ca71c20941499958eba915373afd2.png

Jakie cechy osobowości uważasz za kluczowe w tworzeniu zdrowych relacji międzyludzkich? Czy myślisz, że różnice kulturowe mają wpływ na te cechy?

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Szczerość i uczciwość to są takie dwie cechy niezbędne moim zdaniem do budowania zdrowych relacji. Myślę, że na wymienione przeze mnie cechy różnice kulturowe nie mają zbyt dużego wpływu.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano
10 minut temu, Bilbo Baggins napisał(a):

szczerość, wierność i uczciwość 

Podpinam się do koleżki 👌🏻

• Lubię to! 1
Opublikowano

szczerość i pozytywne myślenie. Różnice kulturowe są czasem przeszkodą, ale nie zawsze

• Lubię to! 1
  • Moderator
Opublikowano
59 minut temu, Adik napisał(a):

szczerość i pozytywne myślenie. Różnice kulturowe są czasem przeszkodą, ale nie zawsze

Rel

Opublikowano

Myślę, że najważniejsza jest szczerość i szacunek wobec drugiej osoby, bo nie da się stworzyć zdrowej relacji pomiędzy dwoma osobami, na kłamstwach - prędzej czy później kłamstwo wyjdzie na jaw i nieważne czy to będzie miesiąc czy "x" czasu. Po prostu nie warto ranić kogoś, kto nas kocha, bo boimy się powiedzieć prawdy, iż nie odwzajemniamy tych uczuć czy tego, że nie czujemy tego samego co na początku. Kolejne ważne cechy to uczciwość, pozytywne myślenie, a także wspieranie drugiej połówki w trudnych momentach.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Szczerość przede wszystkim - jest fundamentem każdej relacji czy to w miłości czy też znajomości. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Najważniejsze żeby każdy człowiek miał szacunek do każdego nie ważne jaka skóra czy Religia 

Szczerość przede wszystkim nie ważne czy to miłość czy znajomość 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Nasz naród myśli strasznie "schematycznie" szczerość, uczciwość...  No proszę was czy wszyscy wyżej tak na prawdę jesteście? Bo ja w to nie uwierzę. Zróbcie rachunek sumienia czy tak na prawdę jest... Jedynym zdrowym zachowaniem to mieć szacunek, empatie, poczucie humoru czy tolerancja drugiej osoby oraz zawsze trzeba słuchać, czy nauczyć się współpracować z partnerem. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Szczerość ponieważ na tym samym  można zbudować bardzo dobra przyjaźń 

• Lubię to! 1
  • Inwestor
Opublikowano

Szacunek do drugiej osoby i szczerość, bez względu na kulturę i kolor skóry. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.