Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Janusz Kowrin-Mikke (lub podobne)
Imię: Imię
Link do profilu Steam oraz SteamID:https://steamcommunity.com/id/znudek      STEAM_0:0:128496266
Jakie jest Twoje doświadczenie?: PANIE, jak kończyłem podstawówkę, nie goegrafię. Były sędzia blacklisted.pl  Były opiekun serwerów na cs-grom/ggwp. 

Staż na serwerze: Jestem prosty chłopak ze wsi nie wierzę w kosmitów za to wierzę w zabobony i czary. Mam chwile to wpadam na rundę lub dwie porobić śmieszki, od roku.

Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Moim zdaniem to nie ma tak, że chce albo że nie chce. Gdybym miał powiedzieć, co cenię w życiu najbardziej, powiedziałbym, że ludzi. Ekhm... Ludzi, którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam. I co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję życiu. Dziękuję mu, życie to śpiew, życie to taniec, życie to miłość. Wielu ludzi pyta mnie o to samo, ale jak ty to robisz?, skąd czerpiesz tę radość? A ja odpowiadam, że to proste, to umiłowanie życia, to właśnie ono sprawia, że dzisiaj na przykład buduję maszyny, a jutro... kto wie, dlaczego by nie, oddam się pracy społecznej i będę ot, choćby banować... znaczy... cheaterów.

Mutacja głosu (TAK/NIE): Tak, mam modulator głosu.
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak i niesprawny też posiadam. I mam też kolegę, który ma kolegę, ale on nie ma niestety mikrofonu.
Kontakt: Gołomp pocztowy lub steam.
Skala znajomości obsługi admina (1/8): Panie kochany, ja nie architekt, ja admin. Każą banować to daje perma, nie każą nie daje. (8/8)
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): Na serwerze to admin ustala regulamin.

• Junior Admin
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone!

Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.