Vollite Posted November 16 Share Posted November 16 (edited) Twój nick:vollite katujemy.eu Data/Mapa:16.11.24 mirage#4 SteamID:76561199764115089 Serwer (mod): FF Opis sytuacji:dałem adminowi heada i po czym dostałem bana perama za cheatowanie a nie cheatowałem proszę o unbana Edited November 16 by Vollite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leek Posted November 16 Share Posted November 16 @ Kowalik 24h na rozpiskę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kowalik Posted November 16 Share Posted November 16 Link do demka: https://tv2.katujemy.eu/1/dema//auto-20241116-1033-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__4_______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip Czasówki : 3:30 - próbujesz rzucic palaka na głeboko w rampe ale gdy tylko gościu ci lecisz zmieniasz rzut na tetris 19:00 - widzisz na wh jak gościu ci peekuje z lewej stronu to szybko uciekasz potem jak zeskakujesz z apsów też widze movment kobry 24:56 - wchodząc w smoke nagle postanawiasz sie wrocic poniewaz twoj rywal przechodzi przez niego 26:18 - nie wiem wogole jak ty nie slyszales tego goscia ale wchodzac glebiej do undera sprawdzasz przez sciane plecy i nagle szokujesz sie ze ktos tam jest i peekujesz go 29:58 - za trzecim strzałem celownik ci przeskakuje na glowe enemy 1/4 32:58 - strzelasz sie z typem i celownik ci trzesie sie pare razy 1/4 LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK November 16 Decyzja 48h Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leek Posted November 16 Share Posted November 16 3:30 -b 19:00 słyszał przeładowanie -b 24:56 - b 26:18 trochę późna i dziwna reakcja ale słyszał -b 29:58 -b 32:58 -b Nic ciekawego. UB 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leek Posted November 16 Share Posted November 16 Użytkownik nie jest zablokowany! Na podstawie przedstawionych dowodów nie stwierdzono łamania regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts