Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Wr3dnyy

„Jaka była Twoja…?” Pytanie na dziś 16/11/2024

Rekomendowane odpowiedzi

• Junior Admin
Opublikowano

IMG_3649.webp.6d304d41288c8a815d7652066f08fb7f.webp
Jaka była Twoja ulubiona zabawa podwórkowa w dzieciństwie?

Pamiętasz jakieś zabawne sytuacje związana z tą zabawą?

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 5
  • Donator
Opublikowano

Zabawa w wojne albo w chowanego 

• Lubię to! 5
  • Opiekun CS 1.6
Opublikowano (edytowane)

Najczęściej grało się w chowanego, w kopa/Warszawę i 21 w kosza.

Edytowane przez fr0zen
  • Lubię to! 5
Opublikowano

Z pewnością w chowanego i wojnę z pukawkami, ale jedna bardzo mocno zapadła mi w pamięć były to "kapsle" nie każdy może pamiętać ale chodziło się i zbierało od starych czy po pubach kapsle po piwach czy innych napojach a sama gra polegała na wykopaniu dołka i wstrzeleniem kapsli do niego przy użyciu "pstryknięcia palcy".

:mlkfajrant:

• Lubię to! 5
  • Uwielbiam 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Chowany, CS, Metal Tazo,Zbieraliśmy karteczki i się wymienialiśmy, Pukawki, którymi strzelaliśmy z jarzębiny i jeszcze kopało się piłką o blok co bardzo irytowało sąsiadów odsypiających nocki 😂

• Lubię to! 3
  • Inwestor
Opublikowano

Chowany, siatkówka, siatkówka plażowa. 

• Lubię to! 3
Opublikowano (edytowane)

Latanie po drzewach, garażach wojny między osiedlami, granie w piłkę, zabawa w chowanego, granie w palanta, granie w gumę z dziewczynami, siatkówka, rolki, rower, kwadraty,  mnóstwo tego nie idzie tego wymienić wszystkiego.

Edytowane przez DOPE
  • Lubię to! 3
Opublikowano

DOPE ma racje duzo by wymieniac ale najpopularniejsza gra w gale caly dzien , rower , spedzanie czasu nad woda , ogniska oczywiscie nocne chowanego  zabawna sytuacja  pewnego letniego wiecczoru oczywiscie bylo nas z 15-20  osob do zabawy wybieramy naszego szukacza wiec moj kolega startuje z liczeniem chowamy sie ja obczailem sobie extra miejscowke w piwnicy po scianach szly rury wodociagowe a ze bylem maly i  chudy wcisnalem sie na gore no ale siedze i siedze naprawde sporo czasu minelo co sie okazalo nie mogli mnie znalesc wiec rozeszli sie do domow (godzina policyjna) no a ja na sam koniec imprezy dostalem szlaban=ban do odwolania.

the end

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.