Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Wr3dnyy

"Kto jest dla Ciebie...?" Pytanie na dziś 14/11/2024

Rekomendowane odpowiedzi

• Junior Admin
Opublikowano

p4.png.76727971e920a31b0ee131d61acdc156.png.666ca71c20941499958eba915373afd2.png

Kto jest dla Ciebie wzorem do naśladowania?

Co Ci tak imponuje w tej osobie?

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 4
Opublikowano

Ten gentlemen, Jarek pokazał jak ze zwykłego faceta z małej miejscowości można dojść do wielkich rzeczy

Zrzut_ekranu_2024-03-29_161725.png.9d70afd8feadaa5e01b9ad0c4179b52f.pngIMG_0582.thumb.jpeg.f660331a48a9deb64e23e18393b8e02f.jpeg

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

Moi rodzice bo są :pepelove:

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 2
Opublikowano (edytowane)

Moja mamuśkę💕

Bo pochowała 2 swoich dzieci a odchowała 7kę. I mimo biedy zapewniała nam dobry standard życia :) 

Edytowane przez Meliska
  • Lubię to! 1
  • Wow 1
Opublikowano

Mama, jest tak dużo rzeczy, że aż brak mi czasu

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

W zasadzie nigdy się nad tym nie roztrwaniałem, zwyczajnie odpowiedział bym że mama jak większość bo z pewnością jest osobą na której podstawowo budowałem swoje cechowanie i wdzięczność wobec niej.

Jednakże po czasie stwierdzam że aktualnym autorytetem do którego chciałbym dążyć jest David Goggins, wiem żartobliwie rzekłbym że dziwnie się na to patrzy bo gość to typowy napędzacz mediów takich jak tiktok.

I wiadomo wydawca jednej książki pod tytułem "Nic mnie nie złamie", ale nie jestem osobą chwilową w swoich poczynaniach a osoba jaką jest David raz po raz udowadniała mi że jednak wciąż jestem głodny i dalej nie osiągnąłem wszystkiego czego pragnę :blushHug:

An interview with US Navy Seal David Goggins - Slowtwitch News

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.