Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię : Tomasz
Staż na forum : 4 miesiące +

Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 7

Dlaczego ty? : Sprawdzałem sobie dzisiaj kto ma redaktora i zobaczyłem, że nikt nie ma. Postanowiłem, że spróbuję jeszcze raz na tej posadzie. Mam jakieś strony gdzie są fajne artykuły i zamierzam je wam prezentować. Nie będę się bardziej rozpisywał bo jestem z wami już dosyć długo i myślę, że mnie znacie. 

Opublikowano

Dam ci na TAK :)

+staż na forum

+aktywność

+przyda się jakiś redaktor

Jedyny minus to interpunkcja, jako redaktor powinieneś mieć ją w małym paluszku i dać sobie 10/10, ale myślę, że sobie poradzisz. Powodzenia :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Oj Tomek .. co chwilę podania .. co chwilę zmienić chcesz kolorek .. Ale redakcja coś się słabo spisuje i masz moje tak ..

-Ortografia

+Ogarnięty jak na wiek

+Myślę, że się zmieniasz

Opublikowano

trochę za bardzo wszędzie się pcha, ale jednak ma moje poparcie

+ zaangażowanie

+ redaktorów mało

+ chce zobaczyć jak przeprowadzasz z kimś wywiad :)

+ aktywność

• Lubię to! 1
Opublikowano

Aj Tomek tu... Tomek tam... ale z racji, że grupa redaktorów przyświeca pustkami masz moje TAK

- zaangażowanie

- staż na forum

- aktywność

• Lubię to! 1
Opublikowano

Nie umiesz budować prostych zdań, nie nadasz się - byłeś redaktorem i średnio wykonywałeś swoje obowiązki, wywiady takie sobie, krótkie.

Jak dla mnie - lecisz na rangi, składałeś tyle podań na te stanowiska, ale po co? Moim zdaniem zostań na tym opiekunie, nie składaj na nic podania - bo to nie ma sensu, od dłuższego czasu próbujesz być aktywny i się starasz, ale ja Ciebie nie widzę na żadnym stanowisku, bo jesteś zbyt dziecinny na jakąkolwiek posadę. 

Nie.

Ludzie się zmieniają, każdy powinien mieć szansę :) To że nie poradził sobie wcześniej w roli redaktora to szkoda, ale nie pojawia się dużo ciekawych artykułów, więc może on to zmieni :) Każdy powinien dostać drugą szansę, jestem na tak.

Powody:

- Zaangażowanie

- Chęci

- Zapał do pracy

Opublikowano

Dam tak, myślę że odpowiednie stanowisko, będzie mógł się rozpisywać :D

+chęci

+aktywność

+ożywisz tę redakcję

Opublikowano

Nie żebym był jakiś uszczypliwy, ale Little nie powinieneś go oceniać pod względem znajomości języka polskiego skoro - sam - stawiasz - durne - myślniki - w - niewłaściwych - miejscach.

Jako redaktor nic nie nabroisz, a przydadzą się ręce do roboty. Aktywność, staż na plus. Jestem na tak.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.