Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój Nick: Zuhn CASE.GIFT
Data/Mapa: Mirage 1
Steam ID: 76561199594350051
Serwer (mod): Mirage 1
Opis Sytuacja: Witam chciałem dziś zagrac sobie na mirage 1 i po chwili zostałem wyrzucony z serwera i jak chcialem dołączyc to pisze ze mam bana.

• Opiekun CS 2
Opublikowano

Witam

Jak wszedłeś na serwer to coś mi się skojarzyło, że miałeś bana na innym serwerze z naszej sieci i sprawdziłem twoje steamid w sb katujemy i widnieje tam a więc zgodnie z punktem regulaminu dostałeś bana.

Cytat

§3.28 Obowiązuje całkowity zakaz gry z aktywnym banem, również dotyczy to bana na innych serwerach z tej samej sieci. ( Ban Permanentny).

Steamid gracza: 

STEAM_0:1:817042161

Link do bana z sb katujemy: https://sb.katujemy.eu/index.php?p=banlist&advSearch= STEAM_0:1:817042161&advType=steamid

Majstersztyk  

Decyzja 48h.

• Zasłużony
Opublikowano

Otrzymałes bana 31.10 za cheaty na serwerze om#2, bezpośrednio przez zgłoszenie twojej osoby które zostało rozpatrzone pozytywnie i otrzymałeś bana permanentnego .

Zgodnie z naszym regulaminem nie można grać na  na aktywnej blokadzie otrzymanej na innym serwerze z naszej sieci, i skutkuje to banem permanentnym. 

Ban zostaje, nieznajomość regulaminu nie uprawnia do jego nie przestrzegania.

• Lubię to! 3
  • Zasłużony
Opublikowano

Użytkownik jest zablokowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.