Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Adik

"Jaka była najbardziej ...?" Pytanie na dziś 04/11/2024

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

p1.png

Jaka była najbardziej oddziaływająca na ciebie porażka?

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 4
  • Inwestor
Opublikowano

Szczerze powiedziawszy to nie przypomnę sobie teraz, bo nic nie przychodzi mi do głowy.

Zawsze motywuje mnie strach przed poniesieniem porażki i staram się robić wszystko, aby jej nie ponieść. Do tej pory raczej się udawało. 

• Lubię to! 3
Opublikowano

Prawdę mówiąc to każda porażka pozbawia czegoś ale najważniejsze jest, to by się nie poddać po takiej, wyciągnąć wnioski i nie popełnić jej drugi raz. Druga sprawa to sam strach przed porażką, bardzo często motywuje do tego, by jej nie popełnić.

• Lubię to! 3
  • Inwestor
Opublikowano

Nie przypomnę sobie teraz konkretnej sytuacji. I tak każda porażka dość silnie na mnie oddziałuje, przez co zwykle reaguję w mocno emocjonalny sposób, a wszystko przez to, że jestem perfekcjonistką i nie cierpię popełniać błędów i odnosić porażek.

• Lubię to! 4
Opublikowano

Jak uwaliłem maturę za 1 razem, ale wyciągnąłem wnioski, ze trzeba spróbować jeszcze raz i się nie poddawać i wyszło i zdałem

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Porażki to nierozłączny element każdego z nas i miałem kilka takich porażek, dzięki którym nauczyłem się pokory i wyciągania wniosków. Każda porażka buduje i tworzy silną barierę.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Każda porażka jest nową lekcją, jedne są cięższe drugie lżejsze. Z czasem człowiek uświadamia sobie że jest to nasz nierozłączny element w życiu który kształtuje nas raz za razem.

Nie mam jakiejś odrębnej porażki, myślę że z każdej coś wyciągnąłem i na ten moment po prostu mniej tych błędów popełniam. :jasperfajeczka:

• Lubię to! 2
Opublikowano

Raz się nie uda to uda się następnym razem, szybkie wnioski i lecisz dalej...

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.