Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktor Naczelny
Opublikowano

katylosu.png.85cf94b85e0466d7ee68926834fb23dc.png

Witajcie Katy! Dawno tego nie było, tak dawno nie wróżyłam wam z kart UNO.
Należy pamiętać, że jest to tylko przypadek, a ja nie jestem wróżbitką i ponosi mnie tylko moja
własna wyobraźnia.
Jest też druga szansa mam ukryty talent i do kogoś z was będzie pasować ten opis.
Waszym zadaniem jest wybranie jednej z kart, wybierzcie tą, która przemawia do was bardziej i zobaczymy co z tego będzie.

66f.webp.5d0434f2ee186f601ca6d20fe6847977.webp

1.png.6bb70ac0910d5b802a5323e0dccf91e5.png2.png.f6ca53442625a2e73599f204651ff99a.png

66f.webp.5d0434f2ee186f601ca6d20fe6847977.webp

>> 1 <<

Spoiler

Drogi katowiczu zapinaj pasy, bo jest to dla ciebie pora roku pełna pozytywnej energii. Czerpiesz przyjemność z drobnych rzeczy i mam wrażenie, że wgłębi jesień to twój shot energetyczny, bo wiesz, że może być jeszcze gorzej, kiedy będziesz musiał/a odśnieżać dojście do domu, czy codziennie skrobać szyby w aucie. Twoja intuicja będzie w formie mistrzowskiej. Jeszcze zanim ktokolwiek zacznie zdanie, Ty już będziesz wiedzieć, co chcą powiedzieć. Nawet jest szansa, że przeciwnicy w counter-strike nie zaskoczą cię swoimi dziwnymi strategiami gry. Bądź czujny i gotowy, bo twój instynkt się wyostrzy w tym miesiącu, będziesz próbować rozwiązać detektywistyczne zagadki, a jedną z nich będzie misja odnalezienia ciepłych skarpet lub swetra.  

Twoje motto jesienne: Jesień: czas, kiedy mogę z gorącą kawą w ręku podziwiać spadające liście i planować swoją mroczną dominację nad światem!
Wskazówka jesienna: Nie daj się wciągnąć w jesienne porządki! Prawdziwe życie toczy się w zakamarkach kanapy z kubkiem gorącej czekolady – bałagan może poczekać

>> 2 <<

Spoiler

Nadeszła jesień, czyli czas w roku kiedy możesz być oficjalnie senny/a, a każde swoje spóźnienie możesz usprawiedliwić zbyt miękkim kocykiem. Możesz udzielać lekcji składania burrito, ponieważ precyzyjnie zawijasz się w koc i jakby nigdy nic wmawiasz sobie "poleżę tylko chwilkę". Jesteś też jedną z tych osób, które o tej porze roku mają tendencje do zasypiania z włączonym tiktokiem, youtubem lub przy netflixie oglądając tym samym kilka odcinków serialu do przodu, potem oczywiście nie wiesz, na którym odcinku skończyłeś/aś. Nie przejmuj się wszystko wróci do normy, cała twoja aura energetyczna skupiała się na trzech miesiącach wstecz. To jest czas regeneracji dla ciebie, jeżeli nie uda ci się zrobić czegoś ambitnego to może chociaż zbierzesz kolekcję kubków na swoim biurku.

Twoje motto jesienne:  Jest zimno, więc nigdzie nie idę.

Wskazówka jesienna: Uważaj na randomowe wyjścia do większych sklepów, jest szansa, że skończysz z dekoracjami świątecznymi. 

Możecie podzielić się swoją opinią, czy do kogoś z was pasuje opis przypisany do waszej karty? 

• Uwielbiam 6
Opublikowano

Wybrałem opcję 2, ale nie pasuje do mnie. Opcja 1 bardziej by do mnie pasowała, no ale co wybrałem 2 zostaje 2, może następnym razem trafię lepiej heh. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.