Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: ?????

Data/Mapa:1.11.2024 / mirage 

SteamID:STEAM_0:0:706102352

Serwer (mod):reastyxyz katujemy.eu             

Opis sytuacji:

Już pisałem tu odwołanie zostali ono odrzucone chce tylko powiedzieć że konto na którym jest ban za rzekomego wallhacka jest współdzielone z moim znajomym. Wspoldzielimy je ponieważ jest tam prime dzięki któremu możemy grać premiery. Na serwer wszedłem może raz na tym koncie, w CS2 nigdy nie cheatowalem i nie mam zamiaru więc proszę o jeszcze jedno rozpatrzenie tego odwołania to że mieliśmy 1 wspólnego znajomego to dlatego zr graliśmy razem premiery lub coś w podobne. Chcę tylko na samym końcu dodać że naprawdę przyjemnie mi się grało na waszym serwerze i naprawdę mi zależy na unbanie, tak jak wyżej napisałem naprawdę nigdy nie cheatowalem I nie zamierzam cheatowac w cs2 

• Haha 2
  • Junior Admin
Opublikowano

Ty odpowiadasz za swoje konto i jeśli je współdzielisz z osobą która jest zbanowana na innym koncie (o ile taka sytuacja w ogóle ma miejsce) to w sumie nie nasz problem.

Ban zostaje.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 2
  • Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik jest zablokowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.