Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ani razu jej nie obrazilem na serwerze tylko na steam a to nei ma nic wspólnego i dostalem muta wiec no a jak nie to pokaz jakies ssy albo nagrania moge pokazac czy wyzywalem na serwerz ;) wiec kolega admin tez faworyzacje robi jak muta daje za to co zrobilem poza serwerem  (PREZESOWEJ) i niezle sobie przytakujecie mi sie wydaje ze sie zgadaliscie na to ;)

Edytowane przez Elemental
Adik  

Zastosuj się do wzoru

• Haha 2
  • Wow 1
Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, Elemental napisał(a):

Ani razu jej nie obrazilem na serwerze tylko na steam a to nei ma nic wspólnego i dostalem muta wiec no a jak nie to pokaz jakies ssy albo nagrania moge pokazac czy wyzywalem na serwerz ;) wiec kolega admin tez faworyzacje robi jak muta daje za to co zrobilem poza serwerem  (PREZESOWEJ) i niezle sobie przytakujecie mi sie wydaje ze sie zgadaliscie na to ;)

A po polsku? 

Napisze ostatni raz, bo widzę, że leków chyba ostatnio zapominasz xd

Dostałeś muta za nadużywanie mikro plus widziałem, że prezesowej się czepiasz, jesteś chamem, zero kultury. Tylko padniesz, od razu przez mikro lecą jakieś przekleństwa. Do tego powinieneś wyciągnąć to coś co masz w ustach jak używasz mikrofonu, bo jakbyś się dławił wariat. Pierwszy kontakt z Prezesowa jest na screenie, gdy napisałem do niej na forum o tą sytuację. Z mojej strony tyle, a ty zmień dilera, bierz po pół, bo osiedlak haze ci ewidentnie szkodzi wariat :) 

Screenshot_20241030_081513_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg

Edytowane przez awnesia
  • Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.