Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
move

Odwołanie od bana -  だにえl★彡

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: だにえl★彡

Data/Mapa: 27-10-2024 18:05:26 / de_mirage

SteamID: STEAM_0:1:798974626

Serwer (mod):  ★ Katujemy.eu ★ [MIRAGE #2] 

Opis sytuacji: grałem sobie na serwerze, zrobilem pare ładnych akcji i dostalem bana za "cheaty", owszem mam bana na innych serwerach typu #1 lub #2 , ale wtedy chyba nie dalo sie pisac odwolania na stronie tylko na dc serwera, sam juz nie pamietam, tak czy inaczej czekam, az ktoś sprawdzi demko z tego meczu i oceni czy cheatowałem czy nie bo nie wydaje mi sie XD

• Opiekun CS2 MIRAGE #2
Opublikowano (edytowane)

20:52 podejrzany widzi mnie przy krześle śledzi idealnie celownikiem po czym idealnie idzie mnie zabić 
25:27 leciutkie obniżenie celownika przed pierwszym fragiem oraz ta sama akcja 25:42 wcelowanie się w głowę Yoogiego przez scianę
każdy strzał podejrzanego wygląda zawsze tak samo, wcelowuje sie gdzieś niedaleko przeciwnika po to, żeby nie wyglądało to podejrzanie i każdy jego oddany strzał to jest flick
na który jest już przygotowany, takie przykłady to
28:14, 29:23, 30:03
27:48 Podejrzany przebiega od rampy całą mapę na nożu, spogląda sobie w scianę co sie dzieje na midzie, olewa całkowicie zakręt, wbiega wszędzie na kosie. Przed snaxem akurat przeszedł chwilę na shifcie, bo niedaleko był enemy, który by go usłyszał. Gdy przeciwnik odbiegł na "bezpieczną" odległość, Podejrzany znowu zaczął biec z kosą, po czym idealnie wiedząc o enemy wcelowuje się w niego w apartach. Porównując ostatnią czasówkę to mamy dwie podobne rundy, a całkowicie inne zachowania. W ostatniej czasówce Podejrzany postanawia zagrać całkowicie inaczej niż w tej - przebiega wszystko na kosie/z granatem w ręce, nawet smoke.
30:24 no po prostu idealne wcelowanie sie w głowę przeciwnika bez żadnego infa
31:09 tu jakby chciał idealnie przez tego smoke'a strzelić dwa razy ale zapomniał oddać strzał, no ale nie zmienia to faktu jak idealnie chciał strzelać
31:14 to samo, podskoczył idealnie z przekonaniem, że tam ktoś stoi, i prosze mi nie tłumaczyć, że słyszał flesza i po prostu sprawdzał, bo to widać w ruchach myszki, że on wie dokładnie jak ma sie wcelować w miejsce
gdzie stoi przeciwnik
31:19 a tu szybkie sprawdzenie przez sciane gracza z undera co robi, bo od shorta nikt nie mógł przyjść
31:20 ponowne idealne wcelowanie się w przeciwnika, ktoś może uznać, że to mógłbyć przypadek, ale jak to robi któryś już raz z rzędu to raczej nie jest to przypadek
31:40 ta sama akcja idealny podskok, no to po prostu widać, że on wie gdzie kto stoi
31:58 tu dość ciekawa sytuacja, ponieważ podejrzany wykorzystuje smoke'a i próbuje oddać tak 3strzały by trafić przeciwnika, chodzi to o wcelowanie się w tego pierwszego, a gdy już ten ginie czeka, aż podejdzie 
następny i robi to samo
32:21 jest brak infa o ostatnim, podejrzany postanawia poskakać sobie przy pace, czasem spoglądając w stronę jungli czyli tam gdzie znajduje sie ostatni przeciwnik
32:36 tu już nie ma sensu, żebym to tak opisywał cały ten moment wcelowywania się jest podejrzany
33:18 cała akcja z pałacu podejrzana. Chodzi również o to, że w całym meczu podejrzany nigdy nie stał wcelowany w jedno miejsce dłużej niż sekunde, tutaj postanowił czekać, aż przeciwnicy peekną
33:40 a tu nie wiem obejrzenie się w scianę? kto normalny bez cheatów tak robi?? Tu chyba od razu można wywnioskować, że podejrzany spojrzał się tylko na sekunde, czy będą plecy
35:47 jest smoke podejrzany nie boi sie, przebija przez niego po czym wyczekuje przeciwnika przy aucie i w 36:02 daje głowe przeciwnikowi przez sciane, na 1/2 lub na 1/4 można zobaczyć, że nie był w stanie go tak szybko zobaczyć
szczególnie, że przeciwnik sie ruszył w lewo

Dla mnie jest to po prostu wallhack, widać, że po prostu się kryje.
Pozdrawiam Opiekun OM#2

Edytowane przez nahh.
Lanek  

Decyzja 48h

• Lubię to! 2
  • KAT 1
  • Uwielbiam 2
  • Junior Admin
Opublikowano

20:52 - widział cię, że zeskakujesz; dostał smoke'a na shorta więc poszedł okno sprawdzić, nic ciekawego B-
25:27 - B-

25:42 - B+/-
27:48 - Zero sprawdzania czegokolwiek; leci na pałe wszystko wie B+

28:14 - B+/-

29:23 - B-

30:03 - B-
30:24 - Normalny spot do prefire'a B-
31:09 - B+
31:14 - B+/-
31:19 - B+/-
31:20 strzelał się tam więc gdzie miał się wcelować? B-
31:40 B+
31:58 - "przypadkowo" przy każdym strzale starał się trzymać model przeciwnika na środku ekranu B+
32:21 - B+/-
32:36 - peek'i z deaglem praktycznie wszystkie w model B+
33:18 - B+
33:40 - B+/-
35:47 - B+

36:02 - B+/-

Ban zostaje. Dobra robota @ nahh.

• Lubię to! 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik jest zablokowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.