Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Fatima

"Jeśli masz rodzeństwo...?" Pytanie na dziś 31/10/2024

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

xzczxc.png.d40745526bdacfbccd2feb3e285a6c89.png

Jeśli masz rodzeństwo – jak wyglądały Wasze stosunki w dzieciństwie, a jak wyglądają teraz? Jeśli nie masz rodzeństwa – czy żałujesz, że jesteś jedynakiem/jedynaczką?

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Mam 5 lat młodszego braciszka i bardzo go kocham odkąd tylko się dowiedziałem, że przyjdzie na świat. Mamy z Ablem bardzo dobre przyjacielskie relacje, lubimy spędzać razem czas - nie wyobrażam sobie, żeby mogło go nie być 

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • Moderator
Opublikowano

Mam 2 siostry 11 i 2 letnia. Nie szkodliwe jakoś mocno, ale ja wgl nie mam jakiś niesamowicie mocnych relacji z rodziną więc relacje po prostu są takie zwyczajne 

• Uwielbiam 2
Opublikowano

Mam dwójkę rodzeństwa, kiedy byłem młodszy moje podejście wobec nich było fatalne ponieważ przepaść wiekowa między nami jest znacząca. Jednakże po czasie i wielu nie ciekawych sytuacjach, nasze stosunki znacznie się zbiegły pomimo tego że nie mieszkam już z nimi stale trzymam z nimi kontakt i gdy tego potrzebują jestem dla nich. :pikacheeks:

• Uwielbiam 2
  • Donator
Opublikowano (edytowane)

Mam dwóch starszych braci,za młodu się tłukliśmy aż do krwi aktualnie jest dużo lepiej gdyż każdy ma swoje sprawy ale jak to w rodzinie bywa często mamy odmienne zdanie co doprowadza do kłótni.pozdrawiam bijonsiare ajlofher weri macz 

Edytowane przez Rapcore
  • Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Mam brata. Relacje nie są jakieś niesamowite i na przestrzeni czasu nic się nie zmieniło. Zawsze tak jakoś było nijako. :irytujaca:

• Uwielbiam 2
Opublikowano

Kiedyś jest tak samo jak teraz :) nerke oddasz ale kabla od ładowarki nie :D

• Lubię to! 1
  • Haha 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Mam  starsze dwie siostry i dwóch braci. Z siostrami w dzieciństwie kontakt raczej normalny, a z braćmi zawsze coś broiliśmy jak to dzieci. Aktualnie z każdym z rodzeństwa mam dobry kontakt, wiadomo, że czasami się pokłócimy, jak to w rodzinie, lecz zawsze staramy się sobie wzajemnie pomagać. Czy czegoś żałuję? Jest kilka takich sytuacji ale to zostawię dla siebie.

• Lubię to! 2
Opublikowano

mam 2 siostry, i 5 braci 

za dzieciństwa było różnie biliśmy się ale i jedno za drugie się wstawiało :) 

teraz mamy sporadyczny kontakt co tam i tyle, nawet na święta zbytnio ze sobą nie gadamy :P 

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.