Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick: tacuś
Link do profilu Steam oraz SteamID: Steam ID: 76561199208630393
Jakie jest Twoje doświadczenie?: Miałem okazje pełnić role admina na serwerze społecznościowym który juz nie istnieje za czasów CSGO.
Staż na serwerze: https://www.gametracker.com/player/tacuś/mirage2.katujemy.eu:27015/

Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Chciałbym zostać adminem, aby atmosfera na serwerze była przyjemna, aby pomóc graczom jeśli potrzebują pomocy. Jestem aktywny przez większość dnia, dzięki czemu reakcja na zgłoszenia będzie szybka. Moje zachowanie na serwerze zostalo bardzo mocno poprawione i tego bede sie trzymać.

Mutacja głosu (TAK/NIE): TAK
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: TAK
Kontakt: Steam/Discord
Skala znajomości obsługi admina (1/8): 4
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): TAK

Edytowane przez tacuś
Opublikowano

+Wiek
-+Doświadczenie
-+Kultura
-Aktywność

Jak na razie jestem na NIE. Pograj więcej i złóż podanie za tydzień. (kulturę też mógłbyś lekko poprawić)

𝓬𝔃𝓮𝓬𝔃𝓾𝓹🤍

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

+-Doświadczenie.
-Aktywność.
-Kultura.
Z tego co widze w SB, wygląda na to, że nadal nie nauczyłeś się absolutnie niczego. Jeden mute dwu-godzinny z 19.10 (był reset, reszty nie ma w danych) to może i mało, ale jako potencjalny admin powinieneś mieć tych mutów/gagów/banów Z-E-R-O!

Na Nie.

• Lubię to! 2
  • Haha 1
Opublikowano

+\- Doświadczenie

-Aktywność

-Kultura. Sam parę razy Cię upominałem, żebyś uważał na słowa/ nie wyzywał innych. Jako admin powinieneś być przykładem dla innych graczy, a z Twoją historią blokad, jak to wymienił mój przedmówca "kartoteka" powinna być czysta.

Niestety jestem na NIE.

• Lubię to! 1
  • Moderator
Opublikowano

+-doświadczenie

-aktywność

-kultura 

Zdarza Ci się zachowywać w nieodpowiedni sposob co widać po sb czy wypowiedziach moich poprzedników. 

Na Nie

• Lubię to! 2
  • Opiekun CS2 MIRAGE #2
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone!

Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.