Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick:rewka
Link do profilu Steam oraz SteamID: STEAM_0:1:566674138
Jakie jest Twoje doświadczenie?: calkiem spore, ze wzgledu na posiadanie admina na innych serwerach, czy to dd2 czy tez cod.
Staż na serwerze: około półtora miesiąca

Dlaczego chcesz zostać administratorem?: łamanie regulaminu map przez pewnych osobnikow oraz pomoc w lapaniu " bystrzejszych graczy"

Mutacja głosu (TAK/NIE): Tak
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak 
Kontakt:Steam, Bądż też forum
Skala znajomości obsługi admina (1/8):5.5/6
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): Tak

• Lubię to! 2
Opublikowano

Rozumiem że obecność na forum jest ważna, ale przydałby się dodatkowy admin który często przebywa na serwerze.  Chodzi o to że od godziny 10-13, 22-... często jest łamany regulamin(txt, skanowanie na eldorado, miny w drzwiach przy drabince itd.), a zwykle w tych godzinach nie ma  admina.

Rewke widuję często więc jestem na tak  i przydałby się jeszcze jeden admin  oprócz rewki który  bywa na serwerze w godzinach podanych wyżej.  :)

• Dzięki 1
  • Uwielbiam 1
  • Inwestor
Opublikowano

Co prawda gram od 3 dni na serwerze, ale na tyle co zauważyłem podczas gry uważam, że mogę się wypowiedzieć.

Często widywany na serwerze, GT w porządku.

Poza tym co napisał @ Rowerr  bywa na serwerze w nietypowych godzinach, co uważam jest dużym plusem. Sam niejednokrotnie przez 3 dni grania byłem świadkiem łamania regulaminu i żadnego admina nie było na serwerze.

Ode mnie jak najbardziej jestem na tak.

• Dzięki 1
Opublikowano (edytowane)

Jestem na Tak 

+GT w porządku 

+Wiek

+ Admini sa po prostu potrzebni. 

- Aktywność na forum 

Jak wiadomo jest kilku adminów ale admini też ludzie nie mają jak siedzieć 24/7 na serverze i go pilnować. Dlatego czym wiecej adminów tym większa szansa że w chwili złamania regulaminu przez gracza admin będzie na serverze i go ukarze. 

Edytowane przez nexol2115
  • Dzięki 1
  • Donator
Opublikowano
3 godziny temu, Kierownik napisał(a):

Ale konto na forum pod podanie :/

Pokaż się z dobrej strony na forum i jak dla mnie na tak :)

Z tego co widze dolaczyl w 2020 wiec dawno. Posty 2, wiec nie jest to typowo pod podanie (no chyba ze to te dwa posty to dwa o podanie. Nie moge drugiego postu zweryfikowac.

Co do samej obecnosci na serwerze. To zgadza sie czesto go widuje. Jak jestem w godzinach rannych, przedpoludniowych to rzuci mi sie w oczy i nawert oberwe jakiegos heda od niego. Ja jestem na tak, nie ma  z nim problemu, nikt sie nie skarzy, regulaminu nie lamie.

• Dzięki 1
Opublikowano

Jasna sprawa, jestem na TAK.

Przyda się kolejny admin a do rewki nie mam żadnych zastrzeżeń. Wymagania spełniasz więc wnioskując potencjalne przyjęcie do szeregów administracji życzę powodzenia i owocnej pracy :D 
Pozdr. 

- james0v

• Dzięki 1
Opublikowano

Twoje podanie zostało przyjęte!

Zgłoś się do Opiekuna w ciągu 48 godzin.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.