Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: DragonuS

Link do profilu Steam oraz SteamID: STEAM_0:1:601963925 https://steamcommunity.com/profiles/76561199164193579/

Jakie jest Twoje doświadczenie?: Moje doświadczenie jest dosyć sporawe tylko ze miałem przerwę od cs'a. 

Staż na serwerze: Mój staż na serwerze jest z miesiąc lub połtora tylko ze ja nie gram po 8-10h dziennie bo wiadomo mam swoje zajęcia rownież.

Dlaczego chcesz zostać administratorem?:Chciałbym zostać u was administratorem ponieważ fajnie sie na serwerze gra i chciałbym wspomóc swoimi rękoma serwer aby móc odciążyć innych administratorów od obowiązków.

Mutacja głosu (TAK/NIE): TAK

Czy posiadasz sprawny mikrofon?:TAK

Kontakt:forum/steam/discord

Skala znajomości obsługi admina (1/8): z tego ze mialem troche przerwy to mysle ze 5/8

Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE):TAK

• Haha 1
  • Opiekun CS 1.6
Opublikowano

Ostatnim razem podanie zostało odrzucone z powodu zerowej aktywności na forum, od tego czas nic się praktycznie nie zmieniło. Jakby tego było mało skopiowałeś słowo w słowo swoje poprzednie podanie, moim zdaniem nie nadajesz się na tę posadę. Oczywiście mój głos jest na nie.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Od ostatniego podania minął tydzień, a na forum nic sie nie zmieniło. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone!

Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.