Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Fisha

„Z jakiej firmy korzystasz…?” Pytanie na dziś 21/10/2024

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktor Naczelny
Opublikowano

p1.png.611655ac7f314f3264c5d1033c1344f6.png.6383f74c536fdd29645fc5b8cf2b4007.png
Z jakiej firmy korzystasz, jeśli chodzi o dostawcę internetu? Jak oceniasz jakość oraz prędkość Internetu, czy polecasz korzystanie z usług tego dostawcy?  

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 3
  • Zasłużony
Opublikowano

Korzystam aktualnie z UPC Polska. Zaczynając od szybkości to na samą w sobie prędkość nie narzekam, gdyż mam pakiet 1 GBp/s. Jeśli chodzi o jakość to już inna, straszniejsza bajka, a nawet można by powiedzieć koszmar. Jeżeli komuś nie zależy na jakości, a na prędkości to oczywiście polecam.

• Lubię to! 3
  • Donator
Opublikowano

Lokalny prywatny dostawca ftth. Jakosc 10/10 przez 6 lat zero problemu. Predkosc najwieksza jaka oferuje czyli 1Gb z tym ze ja mam "inne warunki" wiec mam 1/1

• Lubię to! 3
Opublikowano

Niestety Orange ale to już niedługo się zmieni, w skrócie syf, brud i mogiła. Ludzie pracujący przyjeżdżający w celu naprawy albo innych potrzeb, to chyba czasami nie wiedzą wgl co w tej pracy robią. W skrócie czy polecam ? Nie polecam, nawet jakby był za darmo. 

• Lubię to! 3
Opublikowano

Prywatny dostawca, aktualnie modle sie o zmiane na inny internet sam w sobie jest ok, 19mb/s srednio, ale wywala go z 5 razy dziennie co jesy strasznie uciazliwe, dostawca zmienia nazwe i haslo do wi-fi bez powiadamiania

• Lubię to! 3
Opublikowano
2 godziny temu, Bilbo Baggins napisał(a):

Niestety Orange ale to już niedługo się zmieni, w skrócie syf, brud i mogiła. Ludzie pracujący przyjeżdżający w celu naprawy albo innych potrzeb, to chyba czasami nie wiedzą wgl co w tej pracy robią. W skrócie czy polecam ? Nie polecam, nawet jakby był za darmo. 

Ja tam mam z orange i nie narzekam zero problemów ping niski.

• Lubię to! 3
  • Moderator
Opublikowano

Lokalny dostawca światłowodzik śmiga czasem wylewu dostanie, ale nie ma na co narzekać. Pamiętam jak dobre kilka lat temu miałem z orange to dopiero były męki...

• Lubię to! 2
Opublikowano

Vectra ogólnie polecam chodź było kilka przypadków na przestrzeni lat że chciałem spalić im siedzibę.

• Lubię to! 3
Opublikowano
Godzinę temu, Bijonsiara napisał(a):

A jakiś lokalny dostawca. Prócz prędkości pobierania nie mam zastrzeżeń.

Ten sam co laura, ale u mnie Bangla

• Lubię to! 3
  • Donator
Opublikowano

Orange, największe gó**o jakie może być nie polecam.

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.