Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Twój nick: spokojny_antek

Nick admina karającego: nie wiem jak sprawdzić

Data/Mapa: 10-10-2024 21:56:11

SteamID: 76561199193272207

Serwer (mod): nie wiem jak sprawdzić

Opis sytuacji: Gram sobie normalnie, I nagle zostaje wyrzucony z gry wchodzę na strone patrze a tam ban za "aimlocka" nigdy nie używałem aimlocka i nie wiem dlaczego dostałęm bana za rzekomo używanie aimlocka image.png.9cdcfc63c0b684722bfb64bc6bc56ff6.png

Jak macie dowody że rzekomo używam aimlocka to wyślijcie mi 

modem by nah.

Moge jakoś udowodnić że nie posiadam aimlocka? Fajnie mi sie gra na waszych serwerach i niechciałbym aby dzisiaj był to mój ostatni raz

Edytowane przez spokojny_antek
chcę jeszce coś dodać
Opublikowano

3:45-sytuacja +/- patrzac na twój movement bardzo dziwnie poleciał ci celownik lecz był to może  czysty lucky shot
14:35- sytuacja dość podejrzana, tutaj bardziej wh niz aimlock, wychodze z connectora wcelowany w okno biegłeś nagle bardzo dziwnie się zatrzymałeś, jakbyś wiedział,
że tam jestem po czym pickujesz na mnie, a nie mogles o mnie wiedzieć bo szedłem na shifcie oraz nie mogłeś dostać info bo nikt mnie nie słyszał.
18:45- ban, według mnie czysty aimlock, masz celownik daleko od przeciwnika po czym nagle celownik leci ci idealnie na głowę opponenta.
Strasznie nienaturalny frag.
19:17- Zostajesz zbanowany.

Witam

Z mojej strony wygląda to tak, miałeś cheaty zbindowane pod przyciskiem: aimlocka oraz WH sytuacji jest mało, ponieważ pilnowałeś się z używaniem ich.  Obejrzałem specjalnie demo z mapy poprzedzającej tą , na której dostałeś

bana. Grałeś tam po prostu przeciętnie. Jednak na następną mapę czyli na tą, na której dostałeś bana wchodzisz z 1000 razy lepszym refleksem, Dziwne co nie? 

Tak jak już mówiłem sytuacji jest jak na lekarstwo lecz ta jedna z minuty 18 i 45 sekundy, według mnie przesądza o wszystkim bo jest to niemożliwe ze nagle masz refleks na poziomie 10lvl faceit.

Ode mnie tyle. Decyzję zostawiam UB.

Pozdrawiam.

Link do dema:https://tv2.katujemy.eu/2/dema/auto-20241010-2136-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__2______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip

FoRinT  

Decyzja 48H.

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

3:45 -B
14:35 - Normalne sprawdzenie Mida, nic nadzwyczajnego. -B
18:45 - Nie widzę tu żadnego aimlocka, kill wydaje się być dosyć naturalny. -B
Dowody są niewystarczające, aby zostawić bana. Zbanowany gracz otrzymuje UB.

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Użytkownik nie jest zablokowany!

Na podstawie przedstawionych dowodów nie stwierdzono łamania regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.