Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uważam że w regulaminie brakuje jednego punktu. Jest tam zakaz podpowiadania na zabawach. Ale dlaczego tylko na zabawach? Przecież ta gra polega na tym, aby uciekać ct albo się ich słuchać i dążyć do życzenia. Jako iż ludzie bardzo często mi podpowiadają gdzie kto jest, strasznie mnie to zirytowało i postanowiłem zrobić tego posta

Jak wygląda ten punkt?

- Więźniowie mają całkowity i nieodwołalny zakaz podpowiadania na zabawach i normalnych dniach. Wyjątek stanowi sytuacja, gdy strażnik wyznacza więźnia do wyznaczenia wskazania osoby. Więzień ma prawo do odmowy wykonania polecenia.

Opublikowano

Jestem za zmianą tega aby więźniowie mieli całkowity zakaz podpowiadania. Co do tej odmowy wykonania polecenia jestem na Nie. Jak wiadomo więzień nie wykonujący poleceń może zostać zabity.

Opublikowano

Jestem za zmianą tega aby więźniowie mieli całkowity zakaz podpowiadania. Co do tej odmowy wykonania polecenia jestem na Nie. Jak wiadomo więzień nie wykonujący poleceń może zostać zabity.

Tak Tomek ma racje i zgadzam sie

Opublikowano

Ja jestem za tym, że strażnik nie może kazać więzniowi pokazać kolege.. Bo to jest konfidenctwo :) A w wiezieniu wieznie trzymaja sie razem.

• Lubię to! 1
  • 4 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.