Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktor Naczelny
Opublikowano

KT1.PNG

zxc.webp

Waszym zadaniem będzie odgadnięcie, które z tych historii są prawdą, a które kłamstwem. 

→  Każdy ma tylko jedną próbę
→  Osoba, której jako pierwszej uda się odgadnąć otrzyma 10 punktów reputacji. Dodatkowo każdy biorący udział użytkownik zostanie nagrodzony punktem reputacji

→ Bohaterem tej serii jest: @ Tekki

Powodzenia! :serduszko:

zxc.webp

1.png.44bd7fc44bc4ba414c2025cfc4374080.png

Było lato, miałem góra 10 lat. Jechałem rowerem po ulicy i napotkałem kombajn, który jechał w przeciwnym kierunku. Dziwny proces zaszedł w mojej głowie i stwierdziłem, że czemu by się z nim nie ścigać. Oczywiście jechałem przy samym kombajnie, co nie było najmądrzejsze. No i jechałem coraz szybciej, usiłując prześcignąć ten kombajn, a droga na wsi gdzie mieszkałem, była jaka była i tak przepotężnie się zachwiałem i prawie wywaliłem się pod kombajn, cudem nie wylądowałem pod nim tylko obok i skończyło się na otarciach.

2.png.8045be3e6a44dcb3d539bd1051d0cc40.png

Znowu historia młodzieńczych lat. Był maj jeszcze przed komunią, czyli koło 2 klasy podstawówki no i trzeba było iść na majówkę do kościoła. No i wpadliśmy na genialny pomysł z dwójką znajomych, żeby iść trochę wcześniej do kościoła, żeby pozwiedzać zakrystię. Stwierdziliśmy, że idealnym pomysłem jest sprawdzić, jak smakuje komunikant i wino mszalne. Pojedli, popili to trzeba było pośpiewać przed majówką, ale okazało się, że mikrofony były włączone i kościelny mieszkający naprzeciwko usłyszał to i dostaliśmy przepotężny opierdziel za śpiewanie w kościele, bo reszta naszych wybryków na szczęście uszła nam płazem.

3.png.cf961143818be04187b3114dd09f6eab.png

Historia dość świeża sprzed 2,5 roku, bo z mojego półmetka. Wiadomo takie osiągnięcie to idealna okazja, żeby się napić. Miało być spokojnie i w nie dużych ilościach. Przyszło co do czego siadłem obok kolegi, który lubił sporo pić i to w dość szybkim tempie, co oczywiście nie mogło się skończyć dobrze. Narzuciliśmy tak szybkie tempo, że skończyliśmy imprezę koło 22 zarzygani w toalecie wynoszeni przez ochronę do samochodu.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 6
Opublikowano (edytowane)

1. Prawda
2. Prawda
3. Fałsz

Edytowane przez omrox2
  • Lubię to! 4
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.