Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
damiano9011

Odwołanie od bana - śᴡɪsᴛᴀᴋ♛

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: śᴡɪsᴛᴀᴋ♛

Data/Mapa: 08-10-2024 21:11:57 Nuke

SteamID: STEAM_0:1:433773209

Serwer (mod): LOSOWE MOCE                  

Opis sytuacji: Byłem nowy na serwerze i po graniu dłuższego czasu, dostałem bana  z powodu ,,info na dc,, gdy nawet wtedy przez ten cały czas grania nie byłem i nie gadałem z żadnym kolegą na dc który grał w tym czasie na tym serwerze. Nie było jasnych dowodów na zbanowanie.

Opublikowano (edytowane)

Więc tak,

dostałem na u@ info od drugiego admina że w 3-jke(K4p3r,kowal)  jesteście podejrzani o info, runda później  ⭣

mapa de_mirage godzina 20;55 - 20;57;22 (wynik 9-11)

Miałeś radar hacka gdzie mówiłeś info* (właśnie.. info gdzie było słychać kogoś w tle jakbyś z kimś rozmawiał..). A zaznaczmy że grałeś z 3 kolegami (🌌W0IDEG🌌,K4p3r, kowal ) **

Kolejna mapa 
de_nuke  

runda 8  wynik 6-1 

raczej nikt z enemy nie miał wh bo by wiedzieli gdzie jestem, 0;30 ide do lobby i słyszę jak dwie osoby lecą(w tym ty, dziwne (??), chyba padło info od woidega ze kurnik bo prosto tam się skierowałeś z roofa)

W kolejnej rundzie( wynik 7;1)  po zapytaniu kolegi "dlaczego siedzicie na dc" nie dostałem odpowiedzi, po czym drugi admin napisał to na sayu i też brak odzewu.

+ w tej samej  rundzie miałeś szybkość cały team sie wywalił a ty jedyny wleciałeś na spawna tt wcelowany gdzie byłem (nie strzelając do żadnej innej miejscówki)

mirage - https://tv2.katujemy.eu/4/dema//auto-20241008-2027-de_mirage-_________________Katujemy.eu______LOSOWE_SUPER_MOCE______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip

nuke - https://tv2.katujemy.eu/4/dema//auto-20241008-2058-de_nuke-_________________Katujemy.eu______LOSOWE_SUPER_MOCE______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip

Edytowane przez chadyou
FoRinT  

Decyzja 48H.

FoRinT  

Dodaj link do obu dem.

• Zasłużony
Opublikowano

Witam, ze względu na brak powtórki z VoiceChat na demach i małą liczbę dowodów w ogóle, jestem zmuszony dać UB zbanowanemu, gdyż nie jestem w stanie zweryfikować przedstawionych informacji.

• Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Użytkownik nie jest zablokowany!

Na podstawie przedstawionych dowodów nie stwierdzono łamania regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.