Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Krótko i na temat. 

Czy znajdę tutaj kogoś, kto byłby zainteresowany wspólnym postawieniem serwera DD2? @ użytkownik  

Od strony technicznej serwer będzie dopieszczony, oczywiście szczegóły można dogadać na priv. Bardziej zależy mi na osobie, która ma budżet (do podziału) żeby wspomóc rozwój serwera niż techniku.

Kontakt DC: mu0_32 // o każdej porze dnia i nocy :) 

Opublikowano
20 minut temu, DOPE napisał(a):

Kolejny piasek? Nie lepiej postawić coś innego typu aim/awp?

Nigdy na takich serwerach nie grałem, więc tym bardziej takiego nie postawie :) 
Sam grasz i jesteś adminem na piasku, więc nie rozumiem zdziwienia. Jeśli masz umiejętności / budżet to stawiaj taki serwer. Zerowa konkurencja, bo na setti są TYLKO 2 ;)

• Lubię to! 1
Opublikowano
Godzinę temu, muO napisał(a):

Zerowa konkurencja, bo na setti są TYLKO 2 ;)

XD

• Haha 2
Opublikowano

Zerowa konkurencja  DD2? :KEKW:

Napisz po prostu, że szukasz gościa, który będzie Twoim sponsorem.

Opublikowano
23 minuty temu, CUKIEREK ALBO HEADSHOT napisał(a):

Z tego co zrozumiałem on mówi o serwerach aim/awp i braku konkurencji z ich strony.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Jaki jest sens tworzenia kolejnego DD2, kiedy mamy oba serwery dobrze rozwinięte i dzielą się na Classic (jak sama nazwa wskazuje klasyczny) i DD2 #1 (VIP, SVIP, Skiny i inne takie bajery.

Według mnie temat zbędny i szkoda się w to pakować.

Opublikowano
1 godzinę temu, CUKIEREK ALBO HEADSHOT napisał(a):

Czytanie ze zrozumieniem polecam zanim zaczniesz się udzielać w internecie

• Lubię to! 2
Opublikowano

@ muO Cześć, jeżeli byś chciał coś otwierać to bardziej bym pomyślał nad jakimiś 4mapsem, ewentualnie GO MODEM albo DM.

Ale z tego co wiem to Dudnes jest w trakcie stawiania GO MODA, więc myślę, że DOPE rzucił dobrą propozycją - serwer typu AIM/AWP lub właśnie 4Maps/DM  mógłby wypalić.

Póki co mamy dwa dusty i mają się dość dobrze i bezsensu jest na siłę wpychać kolejny, zwłaszcza, że ciężko się przebić bo jest tego multum na scenie CS'A, każda sieć ma przynajmniej jeden taki serwer i ciężko się wyróżnić czymś co by mogło zatrzymać graczy na dłużej - moim zdaniem szkoda czasu na taki serwer i właśnie pomyśleć nad czymś czego brakuje bo lista DD2 jest dość obszerna.

Opublikowano

Jeżeli chcesz szukać ekipy do stworzenia serwera, to są do tego inne dedykowane fora. Po 2, nie przyjmujemy na dzień dzisiejszy serwerów od stron trzecich

Temat został przeniesiony do kosza!

Twój temat nie spełnia zasad regulaminu forum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.