Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Fatima

Czy przeżyłaś/przeżyłeś kiedyś...?" Pytanie na dziś 11/10/2024

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

y.webp.9048b54b27f1aeee7b8717feb1d71788.webp

Czy przeżyłaś/przeżyłeś kiedyś sen, który był tak realistyczny, że po przebudzeniu zastanawiałaś/zastanawiałeś się, czy działo się to na prawdę?

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Tak i to wiele razy. Niedawno mi się śniło, że wypadła mi górna jedynka i po przebudzeniu się, najpierw sprawdzałem czy nie ma jej w tym miejscu, co zostawiłem w śnie Ricky Gervais Lol GIF

• Lubię to! 3
  • Zasłużony
Opublikowano
37 minut temu, Wolfiee napisał(a):

Tak i to wiele razy. Niedawno mi się śniło, że wypadła mi górna jedynka i po przebudzeniu się, najpierw sprawdzałem czy nie ma jej w tym miejscu, co zostawiłem w śnie Ricky Gervais Lol GIF

Ostatnio coś podobnego i mnie spotkało. Straszne uczucie.:crycatjam:

• Lubię to! 4
Opublikowano
3 godziny temu, Tekki napisał(a):

Ta, raz mi się śniło że straciłem czucie w nogach, obudziłem się cały mokry i sprawdzałem czy mogę nimi ruszać 

Miałem coś podobnego tylko, że u mnie to były ręce. Po przebudzeniu tak mi zdrętwiały ręce na paręnaście sekund, że to masakra. 

• Lubię to! 3
Opublikowano

Czesto mam takie sny, choćby i zeszłej nocy, na szczęście są to tylko sny i nie mają realnego pokrycia 

• Lubię to! 3
Opublikowano

Bardzo często miewam takie sny, po czasie stwierdzam że to nieco przerażające jak to koliduje z myśleniem w rzeczywistym życiu.

• Lubię to! 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.