Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Fatima

Czy podróżowanie...?" Pytanie na dziś 8/10/2024

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest, choć w sumie nie pamiętam kiedy jechałem autobusem ostatni raz  :dogeKEK:

Jak trzeba gdzieś podjechać to autem, ewentualnie boltem. 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Czasami się zdarza tak, że jest uciążliwe - w szczególności jeśli, są godziny szczytu i masę ludzi w środku, a na zewnątrz sznur samochodów. Odkąd mam prawko, to już nie jeżdżę komunikacją miejską, ze względu na wygodę i czas.

• Lubię to! 2
  • Opiekun CS 1.6
Opublikowano

Oczywiście, że jest uciążliwe. Dopasowywanie się do godzin w rozkładach, które i tak nie zawsze  pasują lub brak połączeń bezpośrednich do danej miejscowości, nie mówiąc już o tłokach w godzinach szczytu.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Nie, nawet jak dużo ludzi lepiej postać kilka minut niż za*********ć godzinę z buta 

• Lubię to! 3
Opublikowano

Jak się kiedyś jeździło autobusem, to masa ludzi, a czasami nawet się przy drzwiach stało ledwo co bo każdy ściśnięty, żeby wejść i wrócić do domu. 

• Lubię to! 4
Opublikowano

Na co dzień przemieszczam się autem, ale ogólnie u mnie w mieście nie mam na co narzekać komunikacja miejsca jest darmowa więc jeszcze jak byłem młodszy bez problemowo wskakiwałem w busa i jechałem gdzie trzeba.

• Lubię to! 3
Opublikowano

Oczywiście, że tak, preferuję przemieszczanie się samochodem, lecz nie zawsze mam taką możliwość.

• Lubię to! 3
Opublikowano

Bardzo uciążliwe. Kiedy zdarza się, że gdzieś mam się dostać, a z jakiegoś powodu nie mogę zrobić tego swoim samochodem, to zawsze korzystam z innej opcji: bolt, hulajnoga, spacer.

Ostatni raz komunikacją jechałem jakieś 10 lat temu 👀.

• Lubię to! 2
  • Junior Admin
Opublikowano

Moment w którym zdałem prawo jazdy w wieku 18 lat był najpiękniejszym dniem w moim życiu, nienawidzę komunikacji miejskiej.

• Lubię to! 3
Opublikowano

komunikacja miejska ma swoje minusy, ale pomimo to, jest spoko. Całe życie na niej leciałem. Do momentu zdania prawka :szybkieoksy:

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.