Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:Saviol

Data/Mapa:Mirage#2 06.10.2024 13.55

SteamID:76561199228029236

Serwer (mod): Mirage#2                           

Opis sytuacji: Nie wiem jak to się stało, że otrzymałem bana od Amina (JebieciMatke) za wh? Jak nigdy nie używałem wspomagaczy ;)) 

Uważam ,że bez żadnych podstaw otrzymałem bana ( jakies demka podwierdzające ten czyn ?) 

Byłem Adminem na serwerze: Mirage#3 i Admin powinien okazać demko 

Posiadam nagrania podwierdzające o tym ,że jestem czysty :)

Również chciałym poruszyć ,że Admin (JebaćciMatke) moim zdaniem  powinien natychmiastowo ponieść konsekwencje za bezpodstawne ukaranie banem  a ,także zmienić swój Nick ,ponieważ narusza regulamin w punkcie 3 i 4 o ,którym mowa:

1. Zachowuj się kulturalnie na serwerze, jak i na forum. 
  2. Musisz dawać przykład innym graczom.

Moim zdaniem Admin nie daje dobrego przykładu tą nazwą uczestnikom tego serwera :)) I doświadczenia byciem Adminem najwidoczniej również nie posiada 

Czekam na UB 

Opublikowano

Hey; zaciekawiła mnie twoja teza odnośnie mojego nicku. Pierwsza sprawa, jak widać mój nick widnieje jako "ZupencjaAmino" na serwerze również mam nick "ZupencjaAmino Katujemy.eu" nie wiem skąd to wziąłeś.

LINK : https://tv2.katujemy.eu/2/dema/auto-20241006-1314-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__2______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip

Rozpiska :

22:07 - 22:10 (Zaciekawił mnie tutaj twój movment, wskakujesz na shorta, mijasz sie z przeciwnikiem na shorcie, ale patrzysz się w ścianę jakbyś próbował zobaczyć sobie przeciwników znajdujących się w pałacach. Przypomnę, dostałem informacje odnośnie podejrzenia WallHack'a.)

23:57 - 24:05 ( Po raz kolejny zachowujesz się dziwnie, chodzisz na shifce, rozglądasz się po ścianach wiele razy jakbyś chciał coś zobaczyć)

29:13 - 29:17 ( Patrzysz przed siebie, enemy na shifcie, odpalasz lufę i celownik trafia przez sciane na głowę modelu, wcelowujesz się i zabijasz)

30:30 - 30:42 (Po rzuceniu mołotova, twoja osoba jest bezposrednio wcelowana  na paczki a za nimi jest enemy, po wypeekowaniu oczywiscie ty modelu jeszcze nie widziałeś, odpalasz lufę i oddajesz strzał przed tym jak był za paczkami. Przypomnę, dostałem informację odnośnie WallHack'a)

32:40 - 32:48 ( Normalna przyczajka na enemy, ale zaciekawił mnie po raz kolejny twój movment  - celujesz w shorta, nikogo tam nie ma, nikt również nie znajdował się na midzie, chwile patrzysz i spowrotem zerkasz na pałace. Większość enemy na underze się znajdowała)

I chciałbym sprostać, sprawdzałem Ciebie przez kilka rund dając Ci szanse może na poprawe movmentu, nie widziałem zmiany więc na podstawie tego co zebrałem dostałeś perma. Jeśli faktycznie dla UB TEAM będzie to normalna akcja, to dostaniesz unbana. Nigdy nie daję banów za darmo, jeśli coś faktycznie mi nie pasuje to interweniuje, taka jest moja praca. Gdyby nie było UB TEAM, wtedy moglibyśmy dostawać konsekwencje za takie głupie bany. Mamy od tego dział który tym się zajmuje więc robię swoją robote.

Pozdrawiam

Administrator OM #2

ZupencjaAmino

Majstersztyk  

Decyzja 48h

• Lubię to! 2
  • Zasłużony
Opublikowano

22:07 - Nie zostawie bana tylko dlatego, że zbanowany myszke puścił. -B
23:57 - To, że zbanowany nie potrafi peekować i zachowywać czujności podczas rundy nie znaczy, że musi mieć WH. -B
29:13 - +-B
30:30 - Strzał padł tuż po tym, jak zbanowany zobaczył model przeciwnika, jednak ogólnie to wcelowanie było dziwne, co nie znaczy, że godne bana. -B
32:40 - Znaczy się... Co? Celował w Shorta, bo w Aps był smoke, skutecznie blokujący potencjalnego rush'a ze strony przeciwników. A co do tej części o patrzeniu się tam, gdzie nikogo nie ma (brzmi to nawet groteskowo) to nawet go to bardziej "clearuje", niż mu szkodzi. Nie wiem, może ja czegoś nie pojmuję. -B

Zbanowany gracz otrzymuje UB. 

• Lubię to! 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Użytkownik nie jest zablokowany!

Na podstawie przedstawionych dowodów nie stwierdzono łamania regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.