Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Wr3dnyy

„Jak wyglądałby…?” Pytanie na dziś 06/10/2024

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

100m^2, kochana rodzinka, wspólne spędzanie czasu i rozwijanie własnych pasji, a zimą piękny kominek

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 5
  • Zasłużony
Opublikowano

Dom około 100m2 modern style, grill, trawa i najlepiej podjazd dla dwóch BMW e46. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 4
  • Moderator
Opublikowano
Godzinę temu, Adik napisał(a):

100m^2, kochana rodzinka, wspólne spędzanie czasu i rozwijanie własnych pasji, a zimą piękny kominek

Totalnie się zgadzam nic dodać nic ująć.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 3
  • Zasłużony
Opublikowano
Godzinę temu, Adik napisał(a):

Dokładnie taki 😍😍

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 4
Opublikowano

Dom 100m^, do tego ogródek z basenem, własna sauna i kochana rodzina. Wspólnie spędzany czas, wspieranie się w swoich pasjach i dwie akity inu

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 4
Opublikowano

Niewielki domek w górach z widokiem na nie, kominek, podwórko z miejscem na grilla (z wędzarnią), garaż z wymarzonym autem i co najważniejsze z kochająca się rodziną oraz spokojem.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 4
Opublikowano

Dom w stylu modern eco, najlepiej działka ze 100m2 wraz z dużą przestrzenią w ogrodzie z girllem i miejscem na spoczynek. Nie mogłoby też zabraknąć w nim kochającej się rodziny oraz piesków :pieseczek:, miłej i ciepłej atmosfery otulającej wnętrze tego że lokum. 

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 4
Opublikowano

Wymarzony dom to taki, gdzieś koło jakiegoś jeziorka. Miejsce by musiało być z dobrym zasięgiem i internetem oraz łatwą lokalizacją. 
Sam dom chciałbym, żeby był w stylu nowoczesno-tradycyjnym. 

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 4
  • Donator
Opublikowano

Ja chce się obudzić w domu pełnym prawdziwych i lojalnych ludzi którzy tworzą rodzinę, nawet gdy nie są spokrewnieni, chciałbym mieć dom w którym mogę zaufać każdemu kto w nim jest, chce mieć dom pełen ciepła i radości 

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

może być kopia mojego. duży, musi być balkon, basenik.Najważeniejsze żeby był tam Igi i nasze dzieciaki UwU

• Lubię to! 2
Opublikowano

Chata na bezludnej wyspie gdzie wychodzę z domu jestem na piasku i za chwilę moczę stopy w oceanie z ludźmi których znam i są coś warci.

• Lubię to! 2
Opublikowano (edytowane)

Dom w którym znajduje się kochająca i szczęśliwa rodzina. 150m2, basenik, sauna i garaż w którym z AUDI :sadKEKW:

Edytowane przez CUKIEREK ALBO HEADSHOT
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, DOPE napisał(a):

Chata na bezludnej wyspie gdzie wychodzę z domu jestem na piasku i za chwilę moczę stopy w oceanie z ludźmi których znam i są coś warci.

@  bo.patkaa

Edytowane przez DOPE
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.