Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Kierownik
Imię: Szymon
Link do profilu Steam oraz SteamID:https://steamcommunity.com/profiles/76561198454642850/    

STEAM_0:0:247188561
Jakie jest Twoje doświadczenie?:Parę razy już byłem adminem na innych serwerowniach 
Staż na serwerze:https://www.gametracker.com/player/Kierownik/54.38.48.3:27015/

Dlaczego chcesz zostać administratorem?:Ponieważ macie bardzo fajny serwer, plus wydaje mi się że dodatkowa para rąk do pracy nie zaszkodzi  :)

Mutacja głosu (TAK/NIE):Tak
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak
Kontakt: DC/Steam/Forum
Skala znajomości obsługi admina (1/8): 5/6
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE):Tak

• Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano

Jestem na NIE

-Aktywność

- Słabe GT

+wiek

Daj się bardziej poznać, pograj trochę na serwerze :D

Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, peRM ? napisał(a):

Jestem na NIE

-Aktywność

- Słabe GT

+wiek

Daj się bardziej poznać, pograj trochę na serwerze :D

Perm, tak naprawdę o aktywności czy słabym GT nie powinieneś tutaj mówić. Daliśmy Ci szansę głosami na TAK i przedwcześnie dostałeś admina - według mnie zawodzisz a tak naprawdę grasz tylko tydzień dłużej niż on.
Twoje GT vs jego GT? - Zdecydowanie Kierownik WIN
peRM GT

Kierownik GT

Przechodząc do samego podania, na ten moment adminów, którzy przedwcześnie dostają flagi jest zbyt dużo - póki sytuacja się nie przerzedzi to wolałbym, żeby tę funkcję pełnił ktoś, kto gra dłużej - W naszym składzie potrzebujemy filarów jak @  camelovy czy @  voltras777
Jestem na NIE natomiast personalnie nie mam nic do Ciebie ba, gdybyś wcześniej złożył podanie zanim dostali szanse poprzednicy to dałbym Ci śmiało TAK.

Edytowane przez _Chmura
  • Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Opiekun CS 1.6
Opublikowano

Mając wybór - Ty czy @ BOMBWUAJARZ stawiam zdecydowanie na niego, stąd mój głos na nie.

- Podanie mnie w ogóle nie przekonuje.

- Zerowa aktywność na forum, konto jedynie pod podanie.

- Mogę się mylić, ale przy zaledwie 500h na steam  "parę razy byłeś adminem" - to co jaki czas Ty zmieniasz serwery?

• Haha 1
Opublikowano

Ode mnie leci TAK.

Patrząc po GT kolega nie gra po 3,4h dziennie, aczkolwiek konsekwentnie od +/- 20dni wchodzi systematycznie.

Nie miałem okazji "pogrozić paluszkiem" z nie znajomości regulaminu co uświadamia w przekonaniu że takowy zna.

Na sayu zachowuje kulturę.

Minusem jest forum, jesteś z nami od połowy września i fajnie jakbyś zaangażował się w dziale serwera który jest "fajny" żeby był jeszcze fajniejszy, a tematów było masa  :MLady:

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

Nie rozumiem dlaczego ktoś pisze o słabej aktywności czy słabym GT - wystarczy spojrzeć na GT i jest ono świetne, Kierownik był na serwerze codziennie od 22 dni. I to nie po 10 minut na specta tylko jego rzeczywisty czas gry jest na wysokim poziomie. Najbliżej mi do wypowiedzi @  camelovy

Niektórzy źle interpretują to, że admin musi być "jakiś" "rozpoznawalny" "wyrazisty", dla mnie nie jest to pisanie pierdół co rundę na czacie, dla mnie jak ktoś gra aktywnie i sumiennie, zostając zapamiętany jako spokojny i wyważony - to jest bardzo dobry materiał na admina. Admin ma się nie rzucać w oczy, admin ma robić to co powinien bez niepotrzebnego wychylania się czy nadużywania permisji. 

- Mogę się mylić, ale przy zaledwie 500h na steam  "parę razy byłeś adminem" - to co jaki czas Ty zmieniasz serwery? - Nie rozumiem co bycie parę razy adminem ma do zmieniania serwerów. Sam gram czasami na innych serwerach i modach, a moim ulubionym jest nasz CoD.

Minusem oczywiście jest konto na forum, ale to z czasem siłą rzeczy się wyrobi, kluczowe jest funkcjonowanie na serwerze. Oczywiście nie można zaniedbać forum, co będę na bieżąco śledził.

Mimo trzech głosów na NIE, z doświadczenia wiem, że osoba taka jak @ Kierownik  będzie dobrym adminem, dlatego przyjmuję i zgłoś się do mnie na Discord - nick: korcik_

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
Opublikowano

Twoje podanie zostało przyjęte!

Zgłoś się do Opiekuna w ciągu 48 godzin.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.