Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: tacuś
Imię: Bartek
Link do profilu Steam oraz SteamID: Steam ID: 76561199208630393
Jakie jest Twoje doświadczenie?: Miałem okazje pełnić role admina na serwerze społecznościowym za czasów CSGO na serwerze, który juz nie istnieje. Niestety, staż nie był za długi, ok. 1.5 miesiąca. Jestem pewny, że wszystko opanuje od nowa w krótkim czasie.
Staż na serwerze: https://www.gametracker.com/player/tacuś/mirage2.katujemy.eu:27015/

Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Chciałbym zostać adminem, aby atmosfera na serwerze była przyjemna, aby pomóc graczom jeśli potrzebują pomocy. Jestem aktywny przez większość dnia, dzięki czemu reakcja na zgłoszenia będzie szybka.

Mutacja głosu (TAK/NIE): TAK
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: TAK
Kontakt: Steam / Discord
Skala znajomości obsługi admina (1/8): 2.5
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): TAK

Opublikowano (edytowane)

+- Aktywność
- Steam
- Obsługa

Tu samo co z poprzednikiem, nakładasz sobie doświadczenie w podaniu piszesz nam o tym, a obsługa admina jest na 2.5 skąd ty to wziąłeś? Jak próbujesz nas oszukać to niestety nie wyjdzie Ci to. Skoro byłeś adminem, obsługa admina powinna być zdecydowanie wyżej niż 2.5.

Słuchaj, jeśli nie pamiętasz komend za czasów CS:GO wystarczy nam się przyznać do tego, napisałeś jedynie że posiadasz za sobą bagaż doświadczenie 1.5 miesiaca na randze admina, system wypisywania kar się nie zmienił. Dalej ta sama regułka, jesli potrzebujesz pomocy zgłoś się do nas i pomożemy Ci to ogarnąć

JESTEM NA NIE

Edytowane przez ZupencjaAmino
  • Opiekun CS2 MIRAGE #2
Opublikowano

podanie odrzucam, piszesz o tym, że chcesz zostać adminem by atmosfera była przyjemna gdzie tego samego dnia koło godziny 00:16 wyzywasz graczy na serwerze. Takiemu adminowi podziękuje.

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
  • Opiekun CS2 MIRAGE #2
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone!

Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.