Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co Wy nie poważni z tymi awp na tym serwie ? 
1 awp na drużynę ? jeszcze svipy tylko mają  do wyboru a zwykły gracz nie ?  co jest grane ? to tak wygląda że Ci co płacą to mają wszystko  (i grają parę godzin w tygodniu) a Ci co grają po kilkanaście godzin nie mogą zagrać nawet wieczór z awp bo przyjdą svipy i biorą co runde awp..   chore.

• Lubię to! 1
  • Haha 2
Opublikowano

Svip jak i normalny gracz ma te same prawa do awp, działa tu prosta zasada, kto pierwszy ten lepszy, jedyna różnica w tym jest taka, że svip może otrzymać tą broń za darmo. Według mnie liczba dostępnych awp jest w normie, zero zabawy z gry jeśli na każdym kroku jest awp..

Każda usługa wspomaga utrzymanie serwera dając pewne benefity, nic złego w tym, że ktoś wspiera serwer, każdy ma prawo do zakupu tego „wspomagacza” :) 

@ krayN  

• Lubię to! 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Witaj.

Nie rozumiem skąd te nerwy, logiczne jest, że gracze z SVIPem mają menu wyboru broni i często wybierają AWP, limit jest ustawiony na 3. 
Zwiększając ten limit, ryzykujemy staniem się serwerem Only AWP, a nie DD2 dlatego nie zostanie to zmienione
. Nikt nie broni, abyś też skorzystał z usprawnienia rozgrywki, jakim jest zakup SVIPa.

Nie wiem też co ma liczba godzin do tego jak traktujemy graczy, każdy gracz jest przez nas traktowany jednakowo, bez wyjątku czy kupił jakieś usługi na serwerze, czy gra żeby po prostu pograć.

Tyle z mojej strony, temat zamykam.

• Lubię to! 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Twoje zgłoszenie zostało rozwiązane!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.