Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Wr3dnyy

„Czy uważasz, że…?” Pytanie na dziś 04/10/2024

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, od pierwszej klasy gimnazjum wiedziałem do jakiej szkoły średniej chcę iść i ukończyłem ją z dobrymi wynikami.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

Wybrałem bo wybrałem, wiedziałem że mi sie nie przyda i miałem rację, bo pracuje w zupełni innym fachu :ok:

• Lubię to! 2
  • Donator
Opublikowano

Tak, chcialem zostac kierowca-mechanikiem, wybralem technikum mechaniczne bo w nazwie jest mechanik, ale nie miala nic wspolnego z samochodami. Nie zaluje, troche mi pomogla w pracy w ktorej jestem, badz w kazdej innej do ktorej sie zglosze.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Tak, wiedziałem od gimnazjum gdzie chce iść. Mat fiz był cudowny. Klasa i społeczność wspaniała. Nauczyciele zaangażowani - ta tarcza rankingu perspektyw znacznie zwiększała wymagania wobec uczniów, ale mimo to nauczyłem się bardzo wiele i rozwinąłem jako człowiek. Poznałem tam również Igorka :cuteshy:

• Uwielbiam 1
Opublikowano (edytowane)

No jak tak teraz patrzę to mogłem iść do technikum, a nie liceum. Brak zawodu, bez pójścia na studia też uj do d**** więc jakbym mógł podróżować w czasie to bym powiedział sobie samemu, tylko nie idź do liceum. 

Kierunek, który wybrałem to też mi nic nie daje tak szczerze. 

Edytowane przez Bilbo Baggins
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Tak, dzięki temu nauczyłem się bardzo dobrze obsługiwać maszyny CNC i NC

• Lubię to! 1
Opublikowano

Tak. Choć nie poszedłem w tym kierunku, wierzę, że wszystko dzieje się po coś :). 

np. jeden z moich wspolników to osoba, którą poznałem właśnie w tej szkole (mimo, że się nie trzymaliśmy razem - znaliśmy się z  "widzenia" :>)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Niestety nie, ponieważ w klasie maturalnej zmieniłem całkowicie plany i tak naprawdę straciłem 3 lata w szkole średniej na danym profilu.

• Przykro mi 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.