Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick:Adek
Imię:Michał
Link do profilu Steam oraz SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561199782592381/
Jakie jest Twoje doświadczenie?:Miałem dwa razy admina, posiadam doświadczenie oraz mam odpowiedzialność za tą funkcje i chciałbym włożyć serce w ten serwer i pomagać jak się da.
Staż na serwerze: ponad tydzień jakoś tak 

Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Chciałbym zostać adminem ponieważ jestem przyjaznym gościem , pomocnym , miłym  i zabawnym .  Daje kare wtedy kiedy ktoś na to zasłuży  jestem odpowiedzialnym  gościem oraz szybko się uczę.

Mutacja głosu (TAK/NIE): Tak
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak
Kontakt: Fb STEAM  
Skala znajomości obsługi admina (1/8):6
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE):TAK jak najbardziej 

OIP.jpg

Edytowane przez Adek 2
Opublikowano

Nie znam Cię, nie widzę Cię na serwerze, staż to tragedia - ludzie, którzy wcześnie dostali admina dali się przynajmniej poznać na serwerze.

Jestem na NIE - Twoje GT

• Donator
Opublikowano

Adek... hmmm... Adek... moze kilka razy Cie widzialem, ale na pewno nie zapamietalem, wiec nie odznaczasz sie jakos specjalnie. Narazie na nie, aczkolwiek nie poddawaj sie.

Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone!

Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.