Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Wr3dnyy

„Jak wygląda…?” Pytanie na dziś 03/10/2024

Rekomendowane odpowiedzi

• Junior Admin
Opublikowano

IMG_3434.webp.52046bd6ff6cb09f8c7557388c90d46f.webp

Jak wygląda Twoja playlista na Spotify?

Czy jest na niej artysta, którego byś polecił sprawdzić innym?

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Sporo rapsów głównie z  moich "młodzieńczych" lat - pezet, peja, pyskaty, wena, a z tych nowszych - dużo kawałków aviego, mega mi siedzi jego twórczość.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Generalnie słucham każdego gatunku muzyki ale moim top 1 na Spotify jest KęKę i album 4:01, polecam każdemu do przesłuchania.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Około 1000 ulubionych utworów, większość rapsów i trochę techno 🎇

Warto sprawdzić nowy albumik "Zbuku goddamnit" 🍁

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

nie używam, bo wkurzaja reklamy. A nie slucham na tyle czesto zeby kupic dostep :) 

• Lubię to! 3
  • Opiekun CS2 MIRAGE #2
Opublikowano

Tu mógłbym się rozwinąć pisać i pisać, ale w skrócie to,
mam playlisty do każdego gatunku muzyki której słucham, każda jest oznaczona innym kolorem serca i gdy mam po prostu ochotę posłuchać zagranicznego rapu czy to polskiego czy to remixów czy rocka lub innych to przełączam się między nimi. Kiedyś jak tego nie stosowałem miałem koło 4500 nutek polubionych co mnie ogromnie denerwowało. Myślę że, Dina Ayada to raperka, która zasługuje na większy rozgłos polecam obczaić  :pepejam:
a i totalnie nie znoszę techno lub jakiejś vixy XD
image.png.c402673c3858f27f171cc4c1c0f0e424.png

• Lubię to! 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Mój spotify to jeden wielki masz miks. Jeśli miałbym polecić artystę to z czystym sumieniem Kękę, Białas, Solar, całe SBM i oczywiście nasi polscy artyści z lat 90'

• Lubię to! 2
Opublikowano

Ken Carson, Destroy Lonely, homixide gang, carti, Rich Amiri, Osamason, Nirvanka, Metallica, Slipknot - Polecam wszystkich wykonawców!

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Opiekun CS 1.6
Opublikowano

Praktycznie w ogóle nie robię playlist na spotify, tak samo rzadko kiedy zdarza mi się coś dodać do ulubionych, natomiast z ostatnich rzeczy, które dodałem to...

Spoiler

image.thumb.png.ae135c7eea611b00732c934941d402d5.png

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Generalnie słucham każdego gatunku, ale ostatnio moją topką są stare klasyki.

• Lubię to! 2
Opublikowano

nie mam playlisty, ale ostatnimi czasy słucham dużo zdechłego osy i toncia, jeszcze gdzie nie gdzie zdarza sie piosenka reto :dogel:

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.