Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Gość

Odwołanie od kary - ethxreal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: ethxreal

Nick admina karającego: rimsiepedzio

Data/Mapa: 11/09/2001

SteamID:

Serwer (mod):miraż

Opis sytuacji: nie odwoluje sie od kary bo kruchego admina boli dupa, a raczej przywalam sie o to ze po mnie chlop kilkukrotnie wyzywa innych od cweli i gaga nie dostaje XD niezle polerowanie

FoRinT  

Podaj SteamID, żebyśmy mogli ci pomóc.

Irytująca  

Odwołania od bana służą do odwołania się, a nie do obrażania innych. Proszę o zachowanie kultury.

Opublikowano (edytowane)

Generalnie sytuacja wyglądała w ten sposób. (Wszystko będzie widać na chatcie z demka)

Gracz prowokował innych graczy pisząc "ez"es" " itd. ( Nie zwróciłem uwagi bo chłopaki się śmiali na chatcie rozumiem beka kręcona nie mam zamiaru się o 23:00 spinać o takie coś), ale niestety gracz po tym jak go zabiłem, zaczął mnie obrażać słowami w stylu "Rimsie #LivingPedzio" i jeszcze innymi paroma epitetami, których tu nie przytoczę, można sprawdzić demko. 
Gracz dostał Gag'a na 30 minut za Obrazę co według mnie oraz taryfikatora było adekwatne do przewinienia. 
Bawmy się, grajmy ale bez przesady bo serwer służy  do funu i rozluźnienia się a nie do przenośnej tyralnii. Chcesz to idź na ts3, dc albo nawet skype nie obchodzi mnie to, ale nie rób mi na serwerze syfu dzięki <3.

P.S - Plus widać jak gracz odnosi się w odwołaniu a ponadto to nie był jego pierwszy wybryk więc tymbardziej słuszny gag.
image.thumb.png.b9d556b3bc4a43321af2ce1a5c64f5db.png

image.png

Edytowane przez Rimsiie
  • Lubię to! 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Ten temat to nie miejsce na skargi na adminów, jeśli masz jakieś zastrzeżenia co do ich sposobu działania/nie działania, zgłoś to w przeznaczonym do tego temacie.

Widziałem twoje logi z chatu i widzę, że to nie jest pierwsza sytuacja kiedy kogoś wyzywasz i łamiesz w ten sposób regulamin. Gag jest jak najbardziej słuszny i nie widzę w twoim przypadku niczego w czym Admin mógłby zawinić. Dodatkowo w szablonie odwołania robisz sobie "żart" z tragedii, nie potrafisz się zachować i obrażasz Admina. image.png.ebafa2a027f6ea8e7d238f1c8bab3414.png

• Lubię to! 4
  • Zasłużony
Opublikowano

Użytkownik jest zablokowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.