Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  1. Nick: Wolfiee
  2. Imię: Mateusz
  3. Wiek: 22
  4. Link do profilu Steam oraz SteamID: https://steamcommunity.com/id/Wolfi33/ , STEAM_0:0:137117146
  5. Jakie jest Twoje doświadczenie? :Od 2015 roku z małymi przerwami, byłem adminem na kilku sieciach, które już nie istnieją. Po krótce opisze:2015-2018, początkowo admin, następnie w drodze awansu, senior admin, opiekun 3 serwerów (Cod mod, only mirage, ffa), a następnie menadżer sieci - rezygnacja z powodu braku możliwości porozumienia z właścicielami i zarządem sieci.Druga połowa 2018 -  sierpień 2021 Admin, następnie opiekun serwera only mirage, na nieistniejącej sieci, koniec z powodu upadku sieci.Wrzesień 2021 - Październik 2023 początkowo admin, na Only Mirage, następnie opiekun serwera. Od  grudnia 2022 wraz z drugim właścicielem sieci, zostałem współwłaścicielem 2 serwerów (Only mirage i 3maps) - początkiem roku, jednak zrezygnowałem z współwłaściciela 3maps (serwer nie prosperował zbyt dobrze, a właściciel nie miał na niego pomysłu + był w wojsku i nie miał czasu na zajmowanie się serwerami, co skutkowało tym, że byłem jedynym wyższym stanowiskiem na serwerze.) Tak jak wspomniałem właściciel był w wojsku, więc całe zajmowanie się serwerem pozostało mi, włącznie ze sprawami technicznymi (część rzeczy byłem w stanie opanować sam, a jak czegoś nie wiedziałem to doradzałem się technika sieci lub bezpośrednio supportu hostingu) Dodam jeszcze, że w wieku 16 lat zostałem opiekunem serwera i myślę, że jak na swój wiek bardzo dobrze sprawowałem się w tej roli. Nie robię nikomu pod górkę, zawsze staram się załagodzić sytuację i każdego gracza traktuje równo, niezależenie czy znam tą osobę, tudzież nie. Wyznaje zasadę fair play.
  6. Staż na serwerze: https://www.gametracker.com/player/Wolfiee/mirage2.katujemy.eu:27015/
  7. Na serwerze gram od miesiąca z dłuższymi przerwami, co było spowodowane  sprawami prywatnymi ale teraz jestem bardziej aktywny od ubiegłego weekendu. Dziennie jestem w stanie spędzić 2-3h na serwerze, w zależności od zmiany w pracy (II zmianowy system)
  8. Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Chciałbym pilnować porządku na serwerze, dbając tym samym o dobre imię Sieci i całej administracji. Widzę, że brakuje aktywnych adminów na serwerze
  9. Mutacja głosu (TAK/NIE): Tak
  10. Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak, posiadam i używam
  11. Kontakt: Forum, discord, ts, steam, mogę opiekunowi/właścicielowi podać swoje FB
  12. Skala znajomości obsługi admina (1/8): 8 lecz nie zgodzę się z twierdzeniem "nigdy się nie myle", bo pomyłki zdarzają się nawet najlepszym i nie ma człowieka nieomylnego. Przez te wszystkie lata, w których posiadałem admina na serwerach w 95% bany lub inne kary były słuszne.
  13. Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): Tak
Edytowane przez Wolfiee
Edycja tekstu, by był bardziej przejrzysty
  • Lubię to! 2
  • Uwielbiam 3
  • Zasłużony
Opublikowano

+Doświadczenie.
+-Aktywność.
+-Kultura. Nie wiem jak to u ciebie siedzi, ale to z innych względów.
Widać, że ci zależy.
Na Tak.

• Lubię to! 3
Opublikowano

Z plusów :

• Doświadczenie
  • Kultura
Z minusów

• +/- Aktywność, do poprawy

Jestem na tak, życzę powodzonka :pikacheeks:

• Lubię to! 2
Opublikowano

+Doświadczenie.
-+Aktywność.
-+Kultura. 
Dałbym szansę

Jestem za Okresem Próbnym.

• Lubię to! 1
Opublikowano

+Doświadczenie

+Wiek
-+Aktwyność
-+Kultura

Widziałem Ciebie na serwerze, udzielałeś się ale czasami potrafiłeś nadużywać mikrofonu zamiast dać się skupić drużynie, nie zwracałem uwagi bo to jednorazowa akcja.
Jestem za okresem próbnym

• Lubię to! 1
  • Opiekun CS2 MIRAGE #2
Opublikowano

Twoje podanie zostało przyjęte!

Zgłoś się do Opiekuna w ciągu 48 godzin.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.