Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick: El_Pacho
Imię: Mateusz
Link do profilu Steam oraz SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561199158666488/ , 76561199158666488
Jakie jest Twoje doświadczenie?: Niestety brak doświadczenia, jednak jestem pomocny, bardzo aktywny i szybo się uczę i chętnie chłonę wiedzę. 
Staż na serwerze: https://www.gametracker.com/player/El_Pacho/mirage2.katujemy.eu:27015/
Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Chciałbym, by serwer był mniej toksyczny, by cheaterzy nie grasowali. Jestem bardzo aktywny na serwerze, więc byłbym idealną osobą, która mogłaby temu zapobiegać . Chciałbym się rozwijać w wielu dziedzinach oraz pomagać innym. Jestem osoba otwartą i surowo respektująca regulamin i proszącą o jego przestrzeganie innych. 
Kontakt: Discord/Steam/Instagram(prywatny)
Mutacja głosu (TAK/NIE): TAK
Skala znajomości obsługi admina (1/8): 4 
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): TAK

Edytowane przez 3L_P4CH0
  • Lubię to! 2
Opublikowano

+-wiek
+aktywność
+- steam account
- doświadczenie (jestem ciekaw jak to jest możliwe nigdy nie posiadać admina a mieć doświadczenie: ,, 4. Miałem(am) admina, posługuję się podstawowymi komendami.")
Jestem na TAK z powodu niskiej aktywności administracji. 

• Lubię to! 5
  • Moderator
Opublikowano

+-wiek

+aktywność

-doświadczenie

-konto na forum 

Zastanawia mnie jakim cudem według skali znajomości obsługi masz 4, czyli miałeś admina i znasz komendy a piszesz, że nie byłeś nigdy adminem na serwerze.

Na NIE.

• Lubię to! 5
  • Zasłużony
Opublikowano

+Aktywność.
+-Kultura. Nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek widział Ciebie wchodzącego w jakąkolwiek interakcje na czacie. 
-Forum.
-Doświadczenie.
Tak jak resztę
 ciekawi mnie ta najpierw 5-tka, teraz 4-rka w skali znajomości obsługi admina, gdzie jednocześnie piszesz, że nigdy nie miałeś admina. Gdzie tu sens i powaga?
Na Nie.

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

+Aktywność. wiele razy ciebie widziałem na serwerze 
-+Kultura.  
-+ Wiek
-Forum.
-Doświadczenie. Tak jak u chłopaków ciekawi mnie twoja obsługa admina skoro nigdy nie byłeś adminem.Mówisz ,że masz brak doświadczenia a w skali wpisujesz  4.

Jestem na nie

• Lubię to! 3
Opublikowano

+Aktwyność (widać to po GT)

-+Kultura

-Doświadczenie

-Szczerość

Moim zdaniem  jesteś na spalonej pozycji, skłamałeś w podaniu - podałeś od tak cyfrę obsługi admina z myślą że się uda, skoro nie byłeś nigdy adminem, nie miałeś styczności z komendami, to ta 4-rka nie powinna mieć miejsca, bądź z nami szczery, to że nie posiadasz żadnej wiedzy nie odrzuca nas jako administratorów i Nahh'a jako opiekuna, szczerość w podaniu to podstawa.

Jestem na NIE

• Lubię to! 4
  • Opiekun CS2 MIRAGE #2
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone!

Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.