Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Panda41

[COD 301] Tier lista klas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Group 74.png

Witam was w zabawie oraz wstępie do dyskusji na temat klas, proszę was o subiektywne zdanie na temat klas, zabawę znacie, klasyfikujecie klasy do danego poziomie wedle własnej opinii. Po wypełnieniu swojej Tier Listy załączacie niżej screena i możecie rzucić jakiś swój ogólny komentarz. Każda osoba, która weźmie udział i wrzuci screena otrzyma 500 honoru na serwerze! Jednocześnie jest to forma zabawy, trochę konkursu bo rozdamy honor za uczestnictwo, a przede wszystkim dla mnie będzie to wiedza jak gracze postrzegają niektóre klasy, co ułatwi mi planowanie przyszłości serwera.

KLIKNIJ TUTAJ

Dobrej zabawy!

• Lubię to! 4
Opublikowano

Podliczyłem wasze głosy i w ramach ciekawostki wrzucę wam ranking klas. Pamiętajcie że każdy wybiera klasę pod siebie, i to że jakaś klasa jest nisko w rankingu nie znaczy że jest słaba, wybór klasy to zawsze subiektywna opinia. 

1. Kat [SP]

2. Komandor [SP]

3. Myśliwy [P]

4. Morderca  [SP] & Al-Kaida [P]

6. Lodowy Samuraj [SP] & Duch

8. Mnich [P]

9. Kapitan [SP]

10. Komandos

11. Elektryk

12. Rusher & Terrorysta

14. Amadeusz

15. Dezerter

16. Reaper [P] & Saper

18. Aimer

19. Skrytobójca

20. Wsparcie ogniowe

21. Grabieżca & Chemik & Snajper

24. Obrońca & Strzelec Wyborowy & Wojskowy

27. Skoczek

28. Czołgista

29. Medyk

30. Technik & Pułkownik

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.