Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię: Sebastian

Staż na forum: Po przerwie około półtorej miesiąca.

Wiedza na temat serwera [0/10]: Zależy czy chodzi o wiedzę nt. moda, czy wiedzę na temat serwera. Z pierwszym nie ma problemu, co do wariantu nr 2 to jeszcze bym się musiał z nim zaznajomić.
Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10]: 10

Serwer: PB

Dlaczego ty?: Mam dużo wolnego czasu, który mógłbym spożytkować na sprawowanie opieki nad adminami czy też serwerem. Jestem osobą odpowiedzialną, konsekwentną i obiektywnie oceniającą każdą sytuację krok po kroku. Po kolei stawiam sobie małe cele, powoli docierając do sukcesu. Zdaję sobie sprawę z tego, że oświadczyłem, iż nie będę sprawował żadnej funkcji dopóki jedna z osób nie zostanie zdegradowana i wcale z tego nie rezygnuję, choć uważam, że o to zawalczyć można inaczej. Teoretycznie podanie powinienem złożyć gdy serwer zostanie oficjalnie wydany do grania i się z nim zaznajomię. Mimo to pierwsze co mi przyszło na myśl to "dobry start" i uważam, że jestem w stanie ten dobry start zagwarantować. Ćwierć swojej kariery spędziłem grając na standardowych PB jak i tych z exp modem, więc z ogarnięciem nie będzie problemu. Jeżeli administracja będzie tego wymagała lub zwyczajnie będzie potrzebowała pomocy, z chęcią pomogę przy stronie technicznej serwera. AMXX/Pawn/FTP nie jest dla mnie nowością, a już na pewno nie zagadką.

Kontakt: Steam - Englo oraz GG, którego nie mam zainstalowanego, ale na pewno to zrobię gdy jutro dojdzie nowy pecet. Wtedy pewnie wstawię nr w sygnaturce. No i rzecz jasna PW.

Pozdrawiam :)

PS. Zapomniałem o odrobieniu warna, nie zamykajcie tematu, bo za 5 minut pojawią się reklamy. Przepraszam za kłopot.

@, myślałem, że dogadujesz się ze swoimi wspólnikami, bo ja sam nie wiem kto mi oddał rangę i z jakiego powodu :)

Opublikowano

oczywiście że masz moje TAK, powody:

- ogarnięty
- sensownie napisane podanie
- steam
- staż

dużo by tu wymieniać, widać chłopak zna się na rzeczy więc ma moje błogosławieństwo ^^

Opublikowano

Masz moje Tak, czasami denerwujesz tym czepianiem się o wszystko, ale dam Ci szansę

-ogarniesz

-aktywność

Opublikowano

Jestem na Takk 

Widzę ze duża grupa osób przy rekrutacji patrzy na osobiste porachunki, między nami bywało różnie, ale po mimo tego nigdy nie patrzę na to przy rekrutacji tylko oceniam kandydata względem funkcji na jaką startuje.

+ Wiek

+ Doświadczenie

+ da sobie radę

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.