Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Do Choroszczy
Nick Admina:  Nie wiem
SteamID:  ' STEAM_1 : 0 : 1216642399 ' 
Czas zdarzenia/data: 28.09.2024 godz 14;20
Serwer (Mod): dd2
Opis sytuacji: gram sobie i nagle na koniec mapy ban. Żałosne. a nie wspomnę juz ,że grywam juz tutaj dluzszy czas. Proszę o jeszcze raz zrobienie ssów gdyż na komputerze nie mam od was zadnych ssów.  i nie mogę ich znależc. Proszę o ub .  Dodam ze ssy były robione na zmianie praktycznie mapy. Proszę o sprawdzenie w logach bo ja nic nie mam. Pozdrawiam
Link do bana w amxbans: 
Link do SS'ów:

• Junior Admin
Opublikowano

Nie dostałeś bana żebyś ss'y wrzucił tylko demko, które się automatycznie nagrywa. Edytuj posta i je wrzuć.

Opublikowano (edytowane)

Ciekawe jak mam wrzucić demko skoro jego w ogóle nie mam. Nie gram od dzisiaj tylko 15 lat. A więc jeśli jakiejkolwiek posiadałbym demko wrzuciłbym wam. Proste. Proszę o sprawdzenie demka z hltv

Edytowane przez Do Choroszczy
Lanek  
  • §1.18. Każdy gracz NoSteam ma obowiązek, jeżeli plugin automatycznie nie rozpocznie nagrywania demka, wpisać samemu polecenie record dem-dd2_1_katy.dem

Jednorazowo Ci to odpuścimy, ale przy następnym takim banie musisz mieć swoje demko, bo inaczej odwołanie będzie od razu odrzucone.

• Junior Admin
Opublikowano

Cześć.

Nie wyrobię się z rozpisaniem demka, bo jestem w pracy dzisiaj i jutro - wracam dość późno do domu, dlatego nie jestem w stanie tego zrobić.

Uznajmy, że było czysto.

Dodatkowo przy następnej takiej sytuacji nie chciałbym widzieć tłumaczenia "nie mam żadnego demka", bo demko się nagrywa prawidłowo.

To, że gracz gra na jakimś lewym non steamie blokującym nagrywanie demka to nie nasz problem, osobiście za każdym razem mam demko w folderze.

Pozdrawiam.

• Junior Admin
Opublikowano

@ Do Choroszczy  w regulaminie masz jasno napisane, że jeśli się nie nagrywa to masz obowiązek nagrywać sam. Grając na serwerze akceptujesz jego regulamin.

Tym razem UB, ale jeszcze raz jasno napiszę, że następnym razem bez twojego demka to odwołanie będzie odrzucone.

• Lubię to! 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik nie jest zablokowany!

Na podstawie przedstawionych dowodów nie stwierdzono łamania regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.