Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:Wera<3
Nick admina banującego: Nahh
Data/Mapa:Mirage 27.09.2024
Steam ID: 76561199784723395
Serwer (mod):   Mirage #2                            
Opis sytuacji: wsumie to sam nie wiem bo gadałem z typem i strzelalem z kuchni do okna poszedłem do exita i dostalem bana za cheats czy tam jakos tak prosze o wyjasnienie :)

• Haha 2
  • Opiekun CS2 MIRAGE #2
Opublikowano

Dzień dobry wszystkim czytającym
Przedstawię dwa dość ciekawe demka, które potwierdzają, że gracz powyżej używa wallhacka oraz prawdopodobnie autobh
Demko nr. 1: https://tv2.katujemy.eu/2/dema/auto-20240927-1915-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__2______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip
Demko nr. 2: https://tv2.katujemy.eu/2/dema/auto-20240927-1819-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__2______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip

Demo 1

2:11 dziwnie wcelował się w przeciwnika na tetrisie jak zeskakiwał 
3:26 perfect bunnyhop
5:45 lekkie obniżenie celownika idealnie przed peekiem przeciwnika
6:39 obniżenie celownika idealnie przed peekiem przeciwnika 
7:58 perfect bunnyhop
8:20 idealne strzały w przeciwnika, którego nie mógł widzieć, akcja mocno potwierdzająca wallhacka
9:07 perfect bunnyhop
11:50 tu akcja pokazuje, że podejrzany stara się kryć wie o ostatnim przeciwniku na midzie ponieważ były oddane
strzały ale podejrzany zamierza udawać, że nie wie nawet nie spogląda na mida i biegnie z nożem 
18:17 perfect bunnyhop
18:34 dość szybka reakcja jak na to, że 18:54 reakcja jest okropnie wolna jakby bał sie strzelać bo sie wyda
do tego moment w którym 19:07 skraca idealnie smoke'a na plecy i wcelowuje sie w przeciwnika przed wyjściem z niego
19:57 perfect bunnyhop
26:23 tu widać jak on chce sie kryć zabija dwóch po czym idzie specjalnie sie wywalić to bo widać bo jest rozgrywce
jak sprawdza wszystkie miejscówki a teraz nagle nie sprawdza i wychodzi tak głupio
33:09 tu kolejna akcja raczej potwierdzająca wallhacka idealnie wcelował się przed peekiem przeciwnika
33:51 tu ta akcja sama w sobie jest mega dziwna jak na gracza który kręci 25/15, peeknięcie idealnie jak
przeciwni nie patrzy nie martwi sie wcale o under, słyszy przeciwnika na plecach tyle razy ale 0 reakcji xd
42:45 tu dziwnie przeskok celownika na głowę mimo, że nie osądzałem go o aim/aimlock to dziwnie to wygląda ale mogę się mylić
43:53 dziwne sprawdzanie, idealny moment wcelowania się i oczywiście piękne odwrócenie się od flesza którego nie był w stanie usłyszeć/zobaczyć

Demo 2

2:40 tu już po pierwszych wcelowaniach z deagla widać jak on skupia się przed peeknięciem przeciwnika bo wie dokładnie kiedy peekuej
18:09 sytuacja dość ciekawa podejrzany obrał taktykę wcelowanie się gdzieś w losowe miejsce gdzie no nie może być przeciwnik i jest gotowy na peeknięcie przeciwnika
przez co robi flick i full auto
18:45 jakoś bardzo szybka reakcja na flesza
47:45 no tu dużo nie trzeba mówić, przeciwnik podskoczył a podejrzany nie mógł go zobaczyć mimo to oddał strzał, akcja mocno potwierdzająca wallhacka

Akcje oznaczone kolorem żółtym, to są akcje, które bardzo mocno potwierdzają wallhacka po obejrzeniu tych akcji raczej już można stwierdzić wallhacka
Akcje z perfect bunnyhop, w nich chodzi o to, że podejrzany robi krótkie bh ale jak już je robi to robi to idealnie, tych akcji jest o wiele więcej, ale nie widzę sensu wypisywać ich więcej skoro tu widać gołym okiem wallhacka, warto dodać, że w ciągu dwóch meczy pokazanych powyżej ani razu nie było sytuacji kiedy bh mu nie siadło
Podejrzany stara się ukryć to co ma unikając czasem kontaktu z przeciwnikiem o którym wie lub po prostu idzie specjalnie zginąć
Jeśli te akcje nie wystarczają sprawdzającemu ubt(chociaż wątpie) to mogę rozpisać lub podesłać o wiele więcej takich akcji.

Pozdrawiam Opiekun OM#2

FoRinT  

Decyzja 48H.

• Lubię to! 1
  • Wow 1
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Pierwsze demo:
2:11 - Normalna gra, przeciwników mógł usłyszeć bez problemu. -B.
3:26 - Normalne BH. +-B (z racji na późniejsze wnioski).
5:45 - No ta korekta celownika jakaś super nie była, mógł po prostu złapać inaczej myszkę - stąd to przesunięcie. -B.
6:39 - Znów obniżanie celownika, chociaż tym razem jest to rzeczywiście dziwne. +-B.
7:58 - To nie jest naturalny BH. +B.
8:20 - Dobre te strzały, ćwiczone były chyba. +B.
9:07 - Tym razem tak jak w pierwszym przypadku - normalne skoki, chociaż fakt, że udają mu się za każdym razem te bhopy. +-B.
18:17 - Znów udany BH. +-B.
18:34-19:07 - -B.
19:57 - +-B.

26:23 - +-B.
33:09 - Wcześniej nie dbał o Jungle, gdy był czysty site po jego stronie, teraz jednak postanawia akurat jak przeciwnik wychodzi wcelować się i nawet kucnąć - pewny swego. +B.
33:51 - Nie każdy musi mieć podczas gry włączony dźwiek. -B.
42:45 - Na 1/4x widać płynne przejście celownika na głowe. Dodatkowo patrząc na reszte strzałów, która niesamowita nie była można uznać, że był to fart. -B.
43:53 - Normalne sprawdzanie, od flasha mógł się odwrócić, ponieważ go widział. Flash sam w sobie nawet nie zadziałał na niego. -B.
Drugie demo:
2:40 - Nic ciekawego. -B.
18:09 - +-B.
18:45 -B.
47:45 XD na full cieniach nie da się nic zobaczyć na demie, co dopiero podczas gry, gdzie masz tylko jedną szanse na reakcje. +B.
Biorąc pod uwagę tę ostatnią akcje, ale i oczywiście całą resztę można jasno stwierdzić, że zbanowany ma WH oraz AutoBH, chociaż bardzo próbuje to ukryć.
(Niektóre akcje pominąłem bo nie miały większego sensu).
Tyle wystarczy. Ban Zostaje.

• Lubię to! 3
  • Przykro mi 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Użytkownik jest zablokowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.