Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktor Naczelny
Opublikowano

KT1.PNG

zxc.webp

Cześć! Przygotowałam dla was nową zabawę redakcyjną, w której waszym zadaniem będzie odgadnięcie, które
z tych historii są prawdą, a które kłamstwem. 

→  Każdy ma tylko jedną próbę
→  Osoba, której jako pierwszej uda się odgadnąć otrzyma 10 punktów reputacji. Dodatkowo każdy biorący udział użytkownik zostanie nagrodzony punktem reputacji.

→ Bohaterem tej serii jest: @  dianka.

Powodzenia! :serduszko:

zxc.webp

1.png.44bd7fc44bc4ba414c2025cfc4374080.png

Mam do opowiedzenia historię związaną z moim dzieciństwem. Była zima, więc razem z moim rodzeństwem wpadliśmy na genialny pomysł.
Jedną z zabaw zimowych, które sprawiały mi wielką frajdę za dzieciaka, było ślizganie się na lodzie. Wiadomo szalona ze mnie dziewczyna, ale wtedy poniosło mnie do tego stopnia, że pamiętam ten dzień aż do dzisiaj. Tego dnia, tak szalałam, że straciłam równowagę i zaryłam w lód nosem do tego stopnia, że polała się krew. 

2.png.8045be3e6a44dcb3d539bd1051d0cc40.png

Za czasów szkoły uczęszczałam do szkolnego chóru. Tego dnia nauczyciel od muzyki wybierał między mną, a inną dziewczyną, kto wystąpi solo na jednym z konkursów. Byłam tak zestresowana, że od razu mu powiedziałam, że nie mogę, byle tylko wybrał tą drugą.  

3.png.cf961143818be04187b3114dd09f6eab.png
Mój talent muzyczny jest dość spory, a moja mama zachęcała mnie, żebym pokazała go światu. Zapisała mnie bez mojej wiedzy na przesłuchania do The Voice.
Akurat tak wypadło, że przesłuchanie odbywało się w tym samym dniu, co moje urodziny. Myślałam, że ma dla mnie niespodziankę i zabiera mnie na wycieczkę. Jechaliśmy około 3godzin z Dolnego Śląska do Warszawy, jak byłyśmy na miejscu moim oczom ukazała się wielka hala, po czym usłyszałam od niej "idź, pokaż na co cię stać", potem mi wyjaśniła o co dokładnie chodzi. Byłam bardzo zestresowana i nieprzygotowana, ale postanowiłam spróbować. Najadłam się tyle stresu i moim zdaniem tak kiepsko mi poszło, że od tamtego dnia skończyłam ze śpiewaniem. Teraz nawet śpiewanie pod prysznicem bardzo mnie krępuje. 

• Lubię to! 2
  • KAT 1
  • Uwielbiam 5
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.