Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: WIN.SKIN MultiPeek.Swizzy 165Hz
Nick admina banującego: Criss

Data/Mapa: 24.09.2024 \ Mirage 

SteamID:76561199227439897

Serwer (mod): Mirage #4                              

Opis sytuacji: Ogólnie grałem sobie przez jakies 2h na serwerze ogl wszystko spoko, przez jakies 100h mainuje deagla i admin sie najwyrazniej spłakał ze daje same pi**y, mniej więcej o 19:40 grałem sobie rundkę i stałem przy schodach obok conecta i czekałem aż ktoś wychyli bo wiedzialem ze byli na midzie bo jeden do mnie strzelał no i czekałem i jak wychylił jakis typek to dałem mu heada z deagla po czym dostałem perma za niby cheaty jak gram czysto XD

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Link do dema: https://tv2.katujemy.eu/1/dema//auto-20240924-1914-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__4______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip

8;45 info od Boga o gościu spod drewna

10;55 kolejne info, plus niezły insta aimlock w kuchni

11;45 szybki lock na głowę

11;50 celowanie do gościa z jungli przez ścianę

12;20 gra pod przeciwnika ze zmianą pozycji

13;15 słyszał dwie osoby ale nikt normalny myślę ze nie trackował by tak idealnie przez ściane

14;36 nie clearuje nic, wychyla na nozu

14;50 niezły headshot na tych schodach XD

15;26 kolejny niezły strzał z aimlockiem

15;45 prosty prefire

17;40 kolejny magiczny onetap, nie celując nawet w głowę

18;35 niezłe info od boga o gościu schowanym w kuchni. Trackowałeś go i czekałeś zeby nie wyjść na giga obvious 

20;26 totalna gra pod przeciwników w ct

22;50 nikt normalny nie stałby tak blisko molotova, skąd mogłeś wiedzieć ze tam jestem?

25;08 kolejny tracking na midzie

Podsumowując uważam, że 100h to zbyt mało zeby opanować grę w takim stopniu kolego, po przejrzeniu całego dema uważam, że gracz nie jest czysty.

@  FoRinT

Edytowane przez Criss2
  • Lubię to! 3
  • Haha 1
  • Przykro mi 1
  • Zasłużony
Opublikowano

8:45 - Dziwny ten peek. +-B.
10:55 - Info o chłopie na Short może dostał od swoich słuchawek (tupał chłop). W tej Kuchni to ja żadnego Aimlocka nie widzę. -B.
11:45 - Dobra, tu się jaja zaczynają. Aimlock na ct'ka na Schodach, wychodzi wcelowany w typa za ścianą na Jungle, później widzi przez ściane, że ct'k na Schody wchodzi i jeszcze strzela w niego za szybko. 
Po wszystkim jak ct'k z Jungle ucieka, ten bez sprawdzania niczego postanawia zaplantować. +B.
12:20 - +-B.
13:15 - Spacery celownikiem za przeciwnikami. +B.
14:36 - To się samo komentuje. +B.
14:50 - Headshot niebywały. +B.
15:26 - XD. +B.
Tyle starczy. Ban zostaje.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Użytkownik jest zablokowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.