Jump to content
ybr-

Odwołanie od bana - yrb-

Recommended Posts

Twój nick:yrb-

Data/Mapa:22.09 doslownie przed chwila xd

SteamID:76561199778819636 nw czy to to jak cos to napiszcie

Serwer (mod): MIrage 4, Majster                          

Opis sytuacji:dostalem bana za cheaty od majstra na mirage 4 (nw cyz na wszystkich mirageach) za przyslowiowe cheaty. gosc byl palace i uciekal na tt (prawdopodobnie) zabilem 3/2 nie pamietam juz i wbilem na schody czekac na goscia w rampie i dostalem bana XD niezla kompetencja. wydaje mi sie ze to oczywiste ze wybiegnie bo ty my bylismy terrorystami wiec my plantujemy pake, nie sadze zeby ct szedl na b jak kazdy jest na a. prosze o ub xd

• Haha 5

https://tv2.katujemy.eu/1/dema//auto-20240922-1234-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__4______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip

12:05 - gracz wchodzi po drabince i od razu skanuje przeciwnika przez smoka, idealnie w model
12:35 - idealne celowanie przez ściane na przeciwnika na zakręcie, i lecenie za nim celownikiem
14:00 - tutaj też dziwne skanowanie terrorysty przez smoka w pałacu patrząc na jego model
14:15 - obvious biegnięcie po fraga, co tutaj więcej mówić
14:28 - dziwne celowanie na oponenta za paczkami na midzie, dziwnie ze akurat idealnie na jego model
15:12 - obvious wcelowanie się w typa na shorcie, xD, tutaj juz raczej nie pozostawia to wątpliwości
15:25 - myślałeś że wyjdzie ci z okna ale no niestety szedł do kuchni xD
15:33 - zatrzymałeś się chodź jeszcze nie wiedziałeś o gościu w konektorze
15:40 - idealnie picknięcie na głowe, potem dziwnie gonisz chłopa przecież mogł się schować ale ty i tak wiesz że ucieka
16:10 - kolejne idealne picknięcię na chłopa pod schodami, potem akcja dalej się ciągnie wychodzisz z rampy i jakby gdyby nic 
wiesz już o typie z drewna i z pod drewna, zastanawia mnie jeszcze akcja gdy wychodzisz z rampy i od razu twój celownik idzie 
na głowe ctka który afczy na spawnie
16:33 - kolejna akcja typowo spalona, nie ma co tu więcej mówić

Myślę że tyle starczy, jak dla mnie obvious wallhack, podważasz moje kompetencje a to ty latasz za przeciwnikami przez ściany
Pozdro dla ciebie

FoRinT  

Decyzja 48H.

FoRinT  

Daj link do dema xd 

• Like 3

12:05 - Nieźle. +B.
12:35 - Fajnie go wyprowadził tym celownikiem na Mida. +B.
14:00 - +-B.
14:05 - Dobry ten scan, przestał strzelać odrazu jak terro się schował. +B.
14:15 - Bieg po fraga. Totalne wywalenie na otoczenie. +B.
14:28 - +-B.
15:12 - XDDDDDDDDDD. +B XD.
Tyle wystarczy, odwołanie śmiechu warte. Ban zostaje.

• Like 2
  • Haha 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.