the_nut007 Posted September 18, 2024 Share Posted September 18, 2024 Twój nick:THE NUT Nick admina banującego: teletubis (chyba, nie mogłem znaleźć) Data/Mapa:17-09-2024 21:41:40 Steam ID:STEAM_0:1:575229027 Serwer (mod): Serwer Only Mirage #2 Opis sytuacji:Dzień dobry. Zostałem zbanowany przez rzekome używanie wh. Nigdy nie używałem cheatów. Zaczołem grać na tym serwerze około 15.09.2024 i strasznie mi się spodobał. Miałem jedną lepszą gierke, i to nawet nie jakąś super dobrą. Miałem około 25 killów. Nawet nie byłem pierwszy w tabeli. wcześniejsze moje gry wyglądały o wiele gorzej. Prosił bym o odbanowanie mnie na tym serwerze. Dziękuję i pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.kaskader Posted September 18, 2024 UNBAN™ CS 2 Keeper CS2 5vs5 #2 Share Posted September 18, 2024 @ czeczup Wiesz'co'robić,'24h. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
czeczup Posted September 18, 2024 Share Posted September 18, 2024 (edited) po dokładnym przeanalizowaniu demka jednak stwierdzam ,że gracz jest czysty. Też nie ukrywam że duże zmęczenie mnie już dobijało ,ponieważ byłem od 5 na nogach i w cs od 2/3 godzin. Bardzo przepraszam za taką pomyłkę. akcja z 42 minuty wyglądała bardzo dziwnie z mojej perspektywy siedziałem sobie w absach na B w smoku" i czekałem na moich teamatów z respu tt a pan the_nut007 czekał na mnie w kuchence w absach ,po tej akcji bardzo podejrzewałem the_nut007 o wh. Również uważałem ,że posiadał on spectator liste ,ponieważ za każdym razem jak przestawałem go oglądać nagle grał wyśmienicie, wracając do akcji z 42 minuty , z mojej perspektywy jako gracza było to bardzo dziwne ,ale na demku było widać głowę przez chwilę i myślę że po prostu the_nut007 czekał aż smoke wyparuje. Edited September 18, 2024 by czeczup 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.kaskader Posted September 18, 2024 UNBAN™ CS 2 Keeper CS2 5vs5 #2 Share Posted September 18, 2024 Użytkownik nie jest zablokowany! Na podstawie przedstawionych dowodów nie stwierdzono łamania regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts