Jump to content
the_nut007

Odwołanie od bana - THE NUT

Recommended Posts

Twój nick:THE NUT
Nick admina banującego:

teletubis  (chyba, nie mogłem znaleźć)
Data/Mapa:17-09-2024 21:41:40
Steam ID:STEAM_0:1:575229027
Serwer (mod):    Serwer Only Mirage #2                           
Opis sytuacji:Dzień dobry. Zostałem zbanowany przez rzekome używanie wh. Nigdy nie używałem cheatów. Zaczołem grać na tym serwerze około 15.09.2024 i strasznie mi się spodobał. Miałem jedną lepszą gierke, i to nawet nie jakąś super dobrą. Miałem około 25 killów. Nawet nie byłem pierwszy w tabeli. wcześniejsze moje gry wyglądały o wiele gorzej. Prosił bym o odbanowanie mnie na tym serwerze. Dziękuję i pozdrawiam.

po dokładnym przeanalizowaniu demka jednak stwierdzam  ,że gracz jest czysty.   Też nie ukrywam że duże zmęczenie mnie już dobijało ,ponieważ byłem od 5 na nogach i w cs od 2/3 godzin. Bardzo przepraszam za taką pomyłkę.

akcja z 42 minuty wyglądała bardzo dziwnie z mojej perspektywy siedziałem sobie w absach na B w smoku" i czekałem na moich teamatów z respu tt a pan the_nut007 czekał na mnie w kuchence w absach ,po tej akcji bardzo podejrzewałem the_nut007 o wh. Również uważałem ,że posiadał on spectator liste ,ponieważ za każdym razem jak przestawałem go oglądać nagle grał wyśmienicie, wracając do akcji z 42 minuty , z mojej perspektywy jako gracza było to bardzo dziwne ,ale na demku było widać głowę przez chwilę i myślę że po prostu the_nut007 czekał aż smoke wyparuje. 

sad-crying.gif

Edited by czeczup
  • Haha 2
  • Sad 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.