Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Majster
Imię: Adrian
Link do profilu Steam oraz SteamID:  https://steamcommunity.com/profiles/76561199256694053/    STEAM_0:1:648214162
Jakie jest Twoje doświadczenie?:   Przez okolo 1,5roku bylem administratorem na serwerze który juz niestety nie istnieje znajomość komend jest na dobrym poziomie jak i wiedza ogólna.
Staż na serwerze:  https://www.gametracker.com/player/Majster/mirage2.katujemy.eu:27015/

Dlaczego chcesz zostać administratorem?:  Ponieważ mam doświadczenie w zarządzaniu serwerami jak napisałem wyżej, znam się na komendach jakie administrator posiada, angażuje się w społeczność ponieważ jestem aktywnym członkiem serwera od dłuższego czasu i mile mi się gra na serwerze, jestem również odpowiedzialny i rzetelny. Zawsze dążę do tego żeby moje działania były sprawiedliwe, jako administrator będę dbał o to, aby wszyscy użytkownicy byli traktowani zgodnie z regulaminem. (Już moja kultura osobista się poprawiła :) )

Mutacja głosu (TAK/NIE): Tak
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Kontakt: steam
Skala znajomości obsługi admina (1/8): 7
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): Tak

Opublikowano (edytowane)

+ Wiek

+ Doświadczenie

- Aktywność
+ Obsługa admina

Jestem na NIE, nie poddałeś się i spróbowałeś raz jeszcze napisać podanie, brawo Ty. Jedynie do czego mogę się przyczepić, to - to że pomimo mojej gierki, a gram sporo nie widziałem Ciebie na serwerze. My jako administratorzy kładziemy rękę na profesjonalizm i aktywność w każdej porze dnia, chociaż na godzinę, dwie. Nie grałeś od kilku dni na serwerze, popraw to i będzie cacy, nie szukamy ludzi z uprawnieniami na serwerze, szukamy ludzi z uprawnieniami i aktywnością!

Edytowane przez ZupencjaAmino
Opublikowano

+wiek
+doświadczenie

+-aktywność
+obsługa
+-kultura (ostatnio mniej cię widywałem na serwerze, wiec ciężko mi określić, dla tego kulturę rozpatruje przez pryzmat tego co pamiętam)
+koleżeński
Jestem na TAK

• Zasłużony
Opublikowano (edytowane)

+Doświadczenie.
+Kultura.

-Aktywność.
Na Okres Próbny, ze względu na brak pewności co do Twojej aktywności i czy będziesz dłużej w stanie utrzymać swój poziom kultury.

Edytowane przez FoRinT
  • Donator
Opublikowano (edytowane)

+ Doświadczenie
-+ kultura

- aktywność (wystarczy spojrzeć na gametracker, pograłeś 4 dni, z czego w jeden 155 minut, a w dwa kolejne ledwo godziny łącznie nie masz. Nagle 4 dni totalna pustka co do aktywności)

Jestem na NIE. Popraw aktywność i spróbuj ponownie.

Edytowane przez moordeks
  • Moderator
Opublikowano

+doświadczenie

+-kultura (nie widziałem cię jakoś ostatnio nie jestem pewny czy twoja kultura uległa poprawie)
-AKTYWNOŚĆ

Jestem na NIE. Popraw aktywność wtedy możesz próbować znowu.

• Opiekun CS2 MIRAGE #2
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone!

Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.