ben1to Posted September 17, 2024 Share Posted September 17, 2024 Twój nick: ben1to Nick admina banującego: nie wiem Data/Mapa: nie wiem Steam ID: 0:1:43631632 Serwer (mod): ffa Opis sytuacji: wchodze na serwis a tu znikad you have been banned from this server, zero skrinow w folderze, prosze o wyjasnienie przyczyny bana pozdrowki https://www.sendspace.com/file/3fw7so .kaskader September 17, 2024 Wyślij mi w wiadomości prywatnej SSA z konsoli po próbie wejścia na serwer. .kaskader September 17, 2024 (edited) Bana dostałeś od admina, tylko wyszedłeś z serwera i coś się zbugowało, wrzuć POVA z folderu z grą - załączam poradnik niżej. Jak znaleźć i wrzucić demko POV Edited September 17, 2024 by .kaskader 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fr0zen Posted September 17, 2024 Katowicz UNBAN™ CS 1.6 V.I.P Share Posted September 17, 2024 (edited) Ban nadany przez addban po twoim wyjściu z serwera. Wrzuć swój POV, plik z folderu cstrike o nazwie dem-ffa_katy.dem. @ edit Twój POV zupełnie inna bajka niż wyglądało to u mnie, czysto, proszę o UB dla gracza. Spoiler @ UNBAN™ CS 1.6 Edited September 17, 2024 by fr0zen 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.kaskader Posted September 17, 2024 UNBAN™ CS 2 Keeper CS2 5vs5 #2 Share Posted September 17, 2024 Użytkownik nie jest zablokowany! Na podstawie przedstawionych dowodów nie stwierdzono łamania regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts