Mokija Posted September 16, 2024 Share Posted September 16, 2024 Twój nick:KxE Kozak Data/Mapa: 16.09.24 koło godziny 13 SteamID: 76561199145575030 Serwer (mod): Arena Opis sytuacji: Pojawił się chłop który podawal się za właściciela okradł chłopaka który aktualnie grał na 10 Euro w skinach wzamian miał mu dać vipa ja byłem sflustrowany całą sytuacją i niegrzecznie przekazałem mu żeby opuścił serwer i w tym momencie na serwer wszedł moderator tekki który dał mi mutea na tydzień który według mnie nawet przez sytuacje i trash talk jest za długi i to dużo za długi. Proszę o zlikwidowanie wyciszenia ponieważ na codzień jestem miłym i pomocnym graczem. Z góry dziękuje miłego dnia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstersztyk Posted September 16, 2024 Donor Share Posted September 16, 2024 @ Tekki wyjaśnij sytuacje 24h Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tekki Posted September 16, 2024 V.I.P Admin MIRAGE #2 Admin ARENA Share Posted September 16, 2024 Otóż gdy wszedłem na serwer zobaczyłem osobę z tagiem wlasciciel podszywającą się pod administrację. Było mnóstwo krzyków o to, że ktoś kogos oscamowal na vipa ,lecz najbardziej rzucającą mi się w uszy rzeczą była wypowiedź odwołującego się - wyzywał on wcześniej wspomnianą osobę od ludzi najgorszego sortu używając się stosowania wyzwisk absolutnie niedopuszczalnych. Nie był to pierwszy raz kiedy ten użytkownik łamał regulamin nadmiernie wyzywając społeczność serwera, a wypowiedź za którą został dziś ukarany była zdecydowanie za ostra w stosunku do drugiego gracza, dlatego podjąłem decyzję o zmutowaniu go na tydzień. Opiekun udzielił zezwolenia na długość kary Pozdrawiam @ Tekki Link to comment Share on other sites More sharing options...
.kaskader Posted September 16, 2024 UNBAN™ CS 2 Keeper CS2 5vs5 #2 Share Posted September 16, 2024 @ Uzyhar Decyzja należy do ciebie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uzyhar Posted September 16, 2024 Share Posted September 16, 2024 Po rozmowie z adminami, gracz KxE Kozak zachowywał się nieodpowiednio przez dłuższy czas (był upominany), więc moim zdaniem kara jest zasłużona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK Posted September 16, 2024 Katowicz UNBAN™ CS 1.6 Supervisor Investor UNBAN™ CS 2 V.I.P Keeper CS2 RANDOM SKILLS Moderator Share Posted September 16, 2024 Użytkownik jest zablokowany! Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts