Jump to content
Mokija

Odwołanie od kary - KxE Kozak

Recommended Posts

Twój nick:KxE Kozak

Data/Mapa: 16.09.24 koło godziny 13

SteamID: 76561199145575030

Serwer (mod): Arena                              

Opis sytuacji: Pojawił się chłop który podawal się za właściciela okradł chłopaka który aktualnie grał na 10 Euro w skinach wzamian miał mu dać vipa ja byłem sflustrowany całą sytuacją i niegrzecznie przekazałem mu żeby opuścił serwer i w tym momencie na serwer wszedł moderator tekki który dał mi mutea na tydzień który według mnie nawet przez sytuacje i trash talk jest za długi i to dużo za długi. Proszę o zlikwidowanie wyciszenia ponieważ na codzień jestem miłym i pomocnym graczem. Z góry dziękuje miłego dnia.

Otóż gdy wszedłem na serwer zobaczyłem osobę  z tagiem wlasciciel podszywającą się pod administrację. Było mnóstwo krzyków o to, że  ktoś kogos oscamowal na vipa ,lecz najbardziej rzucającą mi się w uszy rzeczą była wypowiedź  odwołującego się -  wyzywał on wcześniej wspomnianą osobę od ludzi najgorszego sortu używając się stosowania wyzwisk absolutnie niedopuszczalnych. Nie był to pierwszy raz kiedy ten użytkownik łamał regulamin nadmiernie wyzywając społeczność serwera, a wypowiedź za którą został dziś  ukarany była zdecydowanie za ostra w stosunku do drugiego gracza, dlatego podjąłem decyzję o zmutowaniu go na tydzień.

Opiekun udzielił zezwolenia na długość kary

Pozdrawiam @ Tekki

• Moderator

Użytkownik jest zablokowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.