Tekki Posted September 15, 2024 V.I.P Admin MIRAGE #2 Admin ARENA Share Posted September 15, 2024 Witam i dzięki za pytanka. @ Bilbo Baggins 1.Jak masz na imię ? Bartek 2. Ulubiony klub piłkarski ? Real Madryt <3 3. Najdroższe danie jakie jadłeś ? Kurde nie wiem pewnie wywalenie 100 w mc to najwięcej , a tak poza tym to nie jadam nic drogiego. 4.Ulubione miejsce w Polsce, idealnie na odpoczynek ? Bałtyk 5. Czym się zajmujesz ? Chodzę do technikum informatycznego, potem studia, no i jestem adminem i moderatorem na katujemy. 6. Ulubiony kolor ? Czerwony 7. Czego najbardziej się boisz ? Tego że nie osiągnę tego co chcę w życiu. 8. Twoja top 3 ulubionych piosenek? 1.Taco Hemingway - Main Stage Freestyle 2.Taco Hemingway - Polskie Tango 3. Sabaton - Christmas Truce 10. Co robisz w czasie wolnym ? Siedzę na forum/gram w jakieś giery/czasem coś przeczytam. 11.Sytuacja z dzieciństwa, która nigdy nie zapomnisz ? Jak we wczesnych klasach podstawówki wrzuciłem koledze buta na drzewo i był problem ze zdjęciem go potem. 12.Ulubione słodycze ? Batony lion i 3bit ogólnie mało jem słodyczy 13.Ulubione słone przekąski ? Ostre orzeszki z felixa i laysy chilli 14. Jaki jest twój najbardziej ulubiony youtuber, Strimer lub TikToker? Izak & Rojo 15.Co byś wziął na bezludną wyspę ( max 8 przedmiotów )? Zapalniczkę, telefon, trochę wody, jedzenie, @ moordeks , mapę, lupę, paczkę szlugów @ .kaskader 1.Jakie masz marzenie/marzenia? Spoko płatna praca i szczęśliwa rodzina 2.Jakie jest twoje motto życiowe? Chyba nie mam żadnego 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts