Podkłady ESSY Filipek Posted September 15, 2024 Share Posted September 15, 2024 Twój nick: PODKŁADY ESSY Filipek Data/Mapa: Mirage#3 SteamID: STEAM_0:0:604199349 Serwer (mod): (Nie wiem co to zignorujcie to) Opis sytuacji: Grałemm sobie bieglem z deaglem do apsów na b przebieglem i stalem obok lodowki sprawdzalem plecy przod itp: stalem tam i byl tam gracz o ktorym nie wiedzialem dopiero po chwili uzyl on (scopa w awp_ i go uslyszalem wiec szybko peeklem i go zabilem z deagla w glowe wzialem awp widzialem gracza na shorcie strzelilem w niego lecz nie trafilem i wtedy stalo sie ze dostalem bana: nie wiem czy to admin czy jakis wasz antycheat ale dostalem bana za wh mimo ze go nie posiadam a dlugo gram na tym serwerze. .kaskader September 15, 2024 Nie musisz spamić tematami, czekaj na ewentualną rozpiske. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.kaskader Posted September 15, 2024 UNBAN™ CS 2 Keeper CS2 5vs5 #2 Share Posted September 15, 2024 @ omrox2 Rozpisz demko, 24h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
omrox2 Posted September 15, 2024 Share Posted September 15, 2024 (edited) link do demek: demko 1: https://tv.katujemy.eu/4/dema//auto-20240915-1625-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__3______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip demko 2: https://tv.katujemy.eu/4/dema//auto-20240915-1707-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__3______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip w 2 demku gracz dostal bana, ale nie jest rozpisane (bo nie bylo takiej potrzeby) demko 1: 1:50 wychodzisz z rampy, nie sprawdzając nic, patrząc od razu na ct gdzie znajduje się przeciwnik, chwile później słyszysz skok pod schodami, a wybiegasz wcelowany w przeciwnika, który znajduje się na środku schodów 2 rudna, znów biegniesz rampą, nie sprawdzając nic, wcelowany w przeciwnika pod schodami . 3:45 tej samej rundy, wybiegasz na bs b znowu nic nie sprawdzając, plantując pake patrzysz przez ścianę w stronę kuchni w której znajdują się przeciwnicy, zamiast rozejrzeć się po bs'ie, którego wcześniej nie sprawdziłeś 6:17 latasz za typem celownikiem (co prawda słyszysz kroki ale zbyt ładnie ten celownik leci jak na moje) po czym zeskakujesz z apartów b wcelowany w niego 7:50 znów lecisz celownikiem przez scianę za typem 9:35 po prostu śmiech na sali (po raz kolejny celownik przez ścianę na glowę) reszta sytuacji też jest komiczna Plan był taki żeby rozpisać oby 2 demka, ale po tym co już zobaczyłem stwierdzam że nie ma takiej potrzeby. W każdej (ale to dosłownie każdej) rundzie patrzysz przez ściany albo latasz celownikiem za kimś, a i tak marnujesz czas mój jak i UBT na odpowiednio rozpisywanie i sprawdzanie demka. jeżeli ktoś ma jeszcze wątpliwość co do werdyktu to wystarczy spojrzeć na 8:32 z pierwszego demka, gdzie wyraźnie widać bezczelne wh w demku nr 2 ów gracz dostał bana, ale jak napisałem wyżej szkoda czasu mojego na rozpisywanie tego i teamu UB na sprawdzanie Edited September 15, 2024 by omrox2 LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK September 15, 2024 Decyzja 48h 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoRinT Posted September 15, 2024 Donor Keeper CS2 5vs5 Keeper CS2 5vs5 #3 Share Posted September 15, 2024 1:50 - Wychodzi wcelowany. +-B. 2:11 - Co to za celowanie i prefire xd. +-B. 6:17 - XPP próbuje wyjść z Aps ale widzi ct'ka, że wchodzi na B, więc się chowa. później ten idealny spacer celownikiem po tym ct'ku xd. +B. 5 Runda - Całą runde Dosłownie nic nie sprawdza (normalnie) i przez ściany patrzy i się orientuje gdzie kto jest. +B. 8:32 - Imo nic ciekawego, ten peek równie dobrze na drzwi mógł być, chociaż słyszał zeskok gracza, który wcześniej tupał. +-B. 9:35 - Jak zwykle przez ścianę spacer celownikiem, później też smiechawa. +B. Tyle starczy. Ban zostaje. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoRinT Posted September 15, 2024 Donor Keeper CS2 5vs5 Keeper CS2 5vs5 #3 Share Posted September 15, 2024 Użytkownik jest zablokowany! Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts