Jump to content
Podkłady ESSY  Filipek

Odwołanie od bana - PODKŁADY ESSY Filipek

Recommended Posts

Twój nick: PODKŁADY ESSY Filipek

Data/Mapa: Mirage#3

SteamID: 

1. STEAM_0:0:604199349

Serwer (mod):      (Nie wiem co to zignorujcie to)                         

Opis sytuacji: Grałemm sobie bieglem z deaglem do apsów na b przebieglem i stalem obok lodowki sprawdzalem plecy przod itp: stalem tam i byl tam gracz o ktorym nie wiedzialem dopiero po chwili uzyl on (scopa w awp_ i go uslyszalem wiec szybko peeklem i go zabilem z deagla w glowe wzialem awp widzialem gracza na shorcie strzelilem w niego lecz nie trafilem i wtedy stalo sie ze dostalem bana: nie wiem czy to admin czy jakis wasz antycheat ale dostalem bana za wh mimo ze go nie posiadam a dlugo gram na tym serwerze.

.kaskader  

Nie musisz spamić tematami, czekaj na ewentualną rozpiske.

link do demek:
demko 1: https://tv.katujemy.eu/4/dema//auto-20240915-1625-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__3______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip
demko 2: https://tv.katujemy.eu/4/dema//auto-20240915-1707-de_mirage-_________________Katujemy.eu______MIRAGE__3______SKINS_KNIFE_GLOVES_RANK_VIP_STICKERS__PL_.dem.zip  

w 2 demku gracz dostal bana, ale nie jest rozpisane (bo nie bylo takiej potrzeby)

demko 1:
1:50 wychodzisz z rampy, nie sprawdzając nic, patrząc od razu na ct gdzie znajduje się przeciwnik, chwile później słyszysz skok pod schodami, a wybiegasz wcelowany w przeciwnika, który znajduje się na środku schodów
2 rudna, znów biegniesz rampą, nie sprawdzając nic, wcelowany w przeciwnika pod schodami . 3:45 tej samej rundy, wybiegasz na bs b znowu nic nie sprawdzając, plantując pake patrzysz przez ścianę w stronę kuchni w której znajdują się przeciwnicy, zamiast rozejrzeć się po bs'ie, którego wcześniej nie sprawdziłeś
6:17 latasz za typem celownikiem (co prawda słyszysz kroki ale zbyt ładnie ten celownik leci jak na moje) po czym zeskakujesz z apartów b wcelowany w niego
7:50 znów lecisz celownikiem przez scianę za typem
9:35 po prostu śmiech na sali (po raz kolejny celownik przez ścianę na glowę) reszta sytuacji też jest komiczna

Plan był taki żeby rozpisać oby 2 demka, ale po tym co już zobaczyłem stwierdzam że nie ma takiej potrzeby. W każdej (ale to dosłownie każdej) rundzie patrzysz przez ściany albo latasz celownikiem za kimś, a i tak marnujesz czas mój jak i UBT na odpowiednio rozpisywanie i sprawdzanie demka. 

jeżeli ktoś ma jeszcze wątpliwość co do werdyktu to wystarczy spojrzeć na 8:32 z pierwszego demka, gdzie wyraźnie widać bezczelne wh

w demku nr 2 ów gracz dostał bana, ale jak napisałem wyżej szkoda czasu mojego na rozpisywanie tego i teamu UB na sprawdzanie

Edited by omrox2
LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK  

Decyzja 48h

• Like 1
  • I love it 2

1:50 - Wychodzi wcelowany. +-B.
2:11 - Co to za celowanie i prefire xd. +-B.
6:17 - XPP próbuje wyjść z Aps ale widzi ct'ka, że wchodzi na B, więc się chowa. później ten idealny spacer celownikiem po tym ct'ku xd. +B.
5 Runda - Całą runde Dosłownie nic nie sprawdza (normalnie) i przez ściany patrzy i się orientuje gdzie kto jest. +B.
8:32 - Imo nic ciekawego, ten peek równie dobrze na drzwi mógł być, chociaż słyszał zeskok gracza, który wcześniej tupał. +-B.
9:35 - Jak zwykle przez ścianę spacer celownikiem, później też smiechawa. +B.
Tyle starczy. Ban zostaje.

• Thanks 1
  • I love it 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.