maks1 Posted September 14, 2024 Share Posted September 14, 2024 Twój nick: maks Nick admina banującego: nie wiadomo Data/Mapa: 13.09-14.09 nie wiadomo Steam ID: Serwer (mod): ffa Opis sytuacji: Prawdopodobnie kolejny raz nałożyło się IP. Wczoraj koło wieczora grałem. Dziś około 14:40 chciałem wejść na serwer i jestem zbaowany. IP: * LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK September 14, 2024 Następnym razem podeślij IP na PW ubt. Nie wrzucaj do tematu, który widzi każda osoba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK Posted September 14, 2024 Katowicz UNBAN™ CS 1.6 Supervisor Investor UNBAN™ CS 2 V.I.P Keeper CS2 RANDOM SKILLS Moderator Share Posted September 14, 2024 Zobacz czy możesz wejść. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maks1 Posted September 14, 2024 Author Share Posted September 14, 2024 Nadal ban Napisałem priv żeby tutaj nie śmiecić niepotrzebnie LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK September 14, 2024 Więc IP to nie problem tym razem. Wrzuć tutaj czy mi na PW co Ci się pojawia w konsoli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK Posted September 15, 2024 Katowicz UNBAN™ CS 1.6 Supervisor Investor UNBAN™ CS 2 V.I.P Keeper CS2 RANDOM SKILLS Moderator Share Posted September 15, 2024 Użytkownik nie jest zablokowany! Na podstawie przedstawionych dowodów nie stwierdzono łamania regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts