Jump to content
Solved by fr0zen, Go to solution
shreder221

Problem - zmiany mapy

Recommended Posts

Cześć. O ile nie mam problemu z dołączeniem na serwer przez finds serwers to gdy następuję zmiana mapy to coś się buguje. Wpisuje hasło, jest informacja że zalogowałem się pomyślnie, jestem umieszczony jako TT/CT o statusie dead. Ale ani nie jestem w trybie spectatora (typowym. latam jako free camera) abym mógł śledzić rozgrywkę ani nie mogę grać gdy runda się skończy.

P.S.

Da się wgl. Coś zrobić aby nie było trzeba się logować za każdym razem?  Szczególnie że gram na steamie...

Gdy wchodzisz na serwer i wyświetla Ci się logowanie i okienko (przed wyborem drużyny), wciśnij klawisz jeden - żeby wpisać hasło i na klawiszu TAB wpisz swoje hasło i wtedy dopiero wybieraj drużynę. 

Okej. Potem przetestuje. 

Tylko śmieszne jest to że problem się pojawia WYŁĄCZNIE  przy zmianach mapy.  Przy normalnym dołączaniu żadnych szczególnych procedur nie trzeba uskuteczniać bo wszystko działa intuicyjnie. 

I w sumie dobrzy by było dodać autologowanie na steamie.

Edited by shreder221

• Solution

Problem pojawia się zawsze w momencie gdy jako pierwsze wybierzesz team, do którego chcesz dołączyć a dopiero po tym próbujesz się zalogować na konto. Odwróć kolejność i wszystko będzie okej (logowanie > wybór teamu).

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.